[]

kurban bayramında güney kore'ye gitmeyi planlıyorum.

1025 tl ye aktarmalı gidiş dönüş uçak bileti buldum.
benimle gelmek isteyen var mı? :)

gidenler varsa tecrübelerini de paylaşabilir.

 
katar havayolları mı:D


  • hononu  (16.01.16 23:43:31) 
Kore'de dana fiyatları nasılmış ne kesecez?


  • efsane  (16.01.16 23:43:46) 
İyi yapıyorsun. fiyat da bayağı güzelmiş.
Seul güzel şehir, ben çok sevmiştim. Şehrin içinde turistik yerler var, iki tane saray aklıma geliyor, çok güzeldi. Yine şehre çok yakın dağlık bir yerde budist tapınağı bulunuyor, tavsiye ederim.

Ulaşım rahat. İnsanlar genelde iyi niyetli ve modern. Tatsız bir durumla karşılaştığımı hiç hatırlamıyorum.

Yerel restaurantları mutlaka denemelisin. İsmini hatırlamıyorum ama bir cadde boydan boya küçük yemek dükkanları ile doluydu, gece geç saatlerde yemek yiyorlardı insanlar. Birilerine sorarsan söylerler mutlaka, bilinen bir yer. Bizdeki çorbacı ciğerci gibi düşün, ama kadın erkek bir arada ve birsürü dükkan yanyana.

Yanlış değilsem şehirde bayağı sanatsal faaliyet vardı. Sanat müzeleri vs.

Son olarak güneyde Jeju adında bir ada var, güzel yer. 1 saatlik uçuş mesafesinde Seul'den.
  • puc  (17.01.16 09:07:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.