[]

25 bin tl'ye alınabilecek en iyi motor (super sport)

Super sport modelinden bir motor almayı düşünüyorum.

İsteklerim şöyle;

Sıfır veya 2. El olabilir fakat en az 2013 model olmalı
300-500 cc olsun. 300 ün altı az 500 ün üstüde çok gelir bana.
İyi bir marka olmalı. En düşük beklenti honda.

Aslında şöyle bir durum var. Honda cbr 500r nin sıfırını almak mı yoksa yamahanın 325 cc lik olanından ikinci elini almak mı (türkiyede var mı o modeli bilmiyorum da)

Varsa bu marka model motor daha sağlam bir performans çıkarır dediğiniz ona da bakabilirim.

Not: motorlardan pek anlamam ama çok güzel görünüyor gözüme meretler.

 
motordan anlamıyorsan SS den lütfen uzak dur. aşağılamak için, yermek için demiyorum. gerçekten gereksiz bir heyecan, yaş gençse zaten ölümcül oluyor.

ha ille de alacam banane dersen öncelik 500rr dan uzak dur, gereksiz bir motor 250cbr al daha iyi. 600-650F lere uzan derim, çok sağlam motorlar. bunun dışında hiç düşünmeden mt-07 alabilirsin. flagship bir motor, 2015 in en iyi motoru seçildi zaten. sıkıntı çıkarmaz, performansı, yol tutuşu fazlasıyla tatmin eder.
  • liriamer  (16.01.16 19:25:37) 
ktm rc al seni de ktm'ci yapalım.


  • eurhka  (16.01.16 19:26:14) 
daha önce kullandınız mı? 500cc ss motosiklette gazı aniden açtınız mı? performansın getirisini ve götürüsünü biliyor musunuz? 300cc'nin altının az geleceği çıkarımını neye dayanarak yaptınız? kaç km yol tecrübeniz var iki tekerde?

bunlara göre cevap yazmak daha sağlıklı olur.
  • icim urperiyor  (16.01.16 19:58:11) 
motosikletde araba gibi güzel görünüyor aldım gitti tekniği işe yaramıyor. öncelikle ağırlık ve tarz olarak uymalı tecrübe olarak o motora uygun olmalısınız. duyduğunuz çoğu ağır motor kazasının ardında yetersiz tecrübe ile bir heves satın alınmış büyük motor bulunmakta.


  • orpheus  (16.01.16 20:37:36) 
kardeşim gel sana bi tur vereyim ktm duke 200 ile...sonra eminim 200cc başlangıç için bana yeter de artar diyeceksin.
ben 3 yıldır kullanıyorum şuan bu 3. motorum, 2 aydır da evden çıkamadım alçı alındı toparlamaya çalışıyorum ki inanılmaz dikkatli kullanmama rağmen araba çarptı.
şuan gidip 500cc civarı bir motor alıp ufak bir çukurda gaz ayarını kaybedersen ilk kırığına merhaba dersin sende.
  • seindfeld  (16.01.16 22:29:39) 
www.youtube.com

bunu izle.

sonra honda motor akademisinden ders al. maks 250 cc olacak şekilde bir motor al ve başla.
  • mattiadestro  (16.01.16 22:40:04) 
Fikrim değişti aslına bakarsanız. Yamaha yzf r25 yeteri kadar tatmin edici duruyor.


  • filipis  (17.01.16 12:12:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.