[]

vespa

şu vespa'nın en ucuz modelini almak istiyorum. ankara'da her gün yapracık - bilkent arası kullanacağım. çok heveslendim. bunun için kredi de çekeceğim ve daha fazla çekmem ve daha çok istesem de bir araba alma lüksüm yok. yani beni evden başka yerlere götürecek olan bir taşıt alınmak zorunda bu da en uygun olduğu için vespa.

şimdi en ucuzunu alacağım ama bu diğer modellerin özellikleri neler ve neler kaybediyorum hiç bilmiyorum. zaten daha önce hiç scooter kullanmadım sadece bindim ve bunun için bir a2 ehliyet alma konusunda da kararlıyım.

özetle hangi renk alayım, beklentilerim neler olmalı, neler olmamalı... özelliklerini salağa anlatır gibi anlatabilir misiniz?

çok ama çok teşekkürler!

 
alma. motor kazası hiç bir şeye benzemiyor.


  • komurluk  (16.01.16 18:19:41) 
ilk motorsa vespa alma dedikleri gibi. gereksiz pahalı, motorun iphone u desek yalan olmaz sanırım. sym marka motorlar var (çin değil) klansmanında 250lik scooterları en iyisi diyebiliriz o fiyatlara. kullan 1 sene at acemiliğini, düşür, boz. parçaları vespadan 10 kat ucuzdur. sonrasında vespa istersen gene alırsın. ki istemeyeceksin emin ol fasd


  • liriamer  (16.01.16 19:28:53) 
liriamer +1
sym fiddle II ya bakın isterseniz görünüş olarak tatlı ayrıca ilk scooter için f/p oranı fena değil

  • guglicio  (16.01.16 19:40:42 ~ 19:41:44) 
yamaha d'elight bak bence 3-5bin arasına vespa dediğin sırf şekil şeysi. hele bi de ilk motorun olcak çarpsan sürtsen acemiliğini atarken içine dert olcak satarken sıkıntı olcak falan.


  • yuto  (16.01.16 20:14:36) 
yamaha delight +1
motor pahalı geliyorsa ucuzuna yönelebilirsiniz ancak bir 2000-3000 ekipmana ayırmanız lazım. bakkal'a gidiyor olsanız bile ekipmansız ve kasksız çıkmayın.
20 ile giderken düştüğünüzde bile çok kötü şeyler oluyor.
  • etsiz cig kofte olmaz  (16.01.16 20:52:12) 
ben de ankarada yasiyorum ve bu yil icerisinde once a2 ehlyeti almak ve sonra sizin gibi bir vespa alma hayalim var. fakat kullanmayi dusundugunuz yol bence cok tehlikeli. insanlar o yolda resmen yaris yapiyorlar. toplu tasima araclari bile. ben arabayla giderken o yolda korkuyorum onun icin motora hele hele vespaya o yolda binmek bence ciddi risk almak demek.
ama baska guzergahta binerim dersen dusunme al :)

  • bim tribi  (16.01.16 20:53:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.