[]

Hobi helikopter

urun.gittigidiyor.com

Linkteki ürünü alacaktım ama şarjı 10 dakika gidiyormuş şaka gibi. Bu tarz oyuncakların şarjı uzun gidenleri var mı bildiğiniz?


 
öncelikle linkteki ürünü almayın. gerekirse banggood, dx gibi sitelerden benzerlerini daha ucuza alabilirsiniz.

ne kadar ekmek ne kadar köfte misali, pil kapasitesi arttıkça ağırlığı ve boyutu da artacaktır. bu modellerin taşıma kapasitesi son derece sınırlı. dolayısıyla ağır pili taşıyamazlar, manevra kabiliyetleri büyük ölçüde kısıtlanır. o yüzden makul bir süre uçuşa izin verecek, hafif, çabuk şarj edilebilecek boyut ve kapasitede piller tercih edilir. 10 dakika normal yani.
  • orient blue  (15.01.16 15:10:53) 
50 dolara ebaydan drone almıştım. ve şarjı 5-6 dakika gidiyordu. yani normal.


  • cetoxim  (15.01.16 15:15:47) 
uzun süre gidenleri yok. drone alanlar yanında 5 batarya daha alıp 10 dakkada bir indiriyorlar


  • dieselsingle2  (15.01.16 15:26:56) 
Hayir, sarjlari kisa gider.


  • stavro  (15.01.16 15:34:15) 
yok bu tür helikopterler 10-15dk civarında gidiyor. hep öyle.

dji ronin'ler falan, dronelar quadrocopterler daha uzun gidiyor ama tam ne kadar bilmiyorum. ekmek-köfte ilişkisi.

bir de ben bunun gibi bir şey almıştım, keyifli, havada tutması daha zor öğrenmek gerekiyor falan ama artık dronelar varken alınmaz bence. droneların uçuşu daha stabil, aslında bi bakıma daha "oyuncak"lar. Bu tarz helikopterlerin 6 kanallıları falan vardı adam ters çevirip akrobasi yapıyordu, o tür şeyler yapacaksan da yine gidip binlerce lira vermen lazım.

diyeceğim o ki bence de bunu alma, bu tür helikopter şeklinde olanları da alma, drone al.
  • rodriguez2  (15.01.16 15:34:55) 
5-10 Dakikalık zevk için ne helikopter ne drone almaya değer vazgeçtim. Teşekkürler cevaplar için.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (15.01.16 15:50:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.