[]

Hafta sonu Ege gezisi önerisi hakkında

Arkadaşlar merhaba,

Malum mevsim kış, Cennet yurdumuzda elbette gezilip görülecek çok yer var ama Ege bölgesinde genelde yaz döneminde canlı bir ortam söz konusu. Bu nedenle benim aradığım daha çok kışın da canlı olan, gezilip, eğlenilecek bir yer. Umarım ifade edebilmişimdir. Bu hafta sonu için (16-17 Ocak 2016 için yani) İzmir’den hareket edeceğim. O sebeple Ege bölgesi içinde kalmayı ve çok fazla da iç Ege’ye kaymadan (yani iç Ege'den kastım İzmir'den çok fazla uzaklaşmadan, yoksa yön farketmez. Merkezi İzmir düşünüp Kuzey, Güney, Doğu her yönde tavsiyeler olabilir.) bir hafta sonu gezisi yapmak istiyorum. Gideceğim yerde 1 gece konaklamayı planlıyorum. Eşimle birlikte gideceğim. Bu gezi için önerileriniz nedir? Nereye gidilir? Nerede kalınır? Nerede, ne yenilir? Var mı tavsiyeniz?

Teşekkür ederim.

 
müze vesaire seviyorsanız efes tarafına gidebilirsiniz, hem ulaşımı kolay, hem mesafe kısa çok zaman kaybetmezsiniz.

yok biz sakin bir kasabada takılalım derseniz günübirlik foça veya urla yapabilirsiniz. foçaya giderken kozbeyli köyüne de uğrayabilirsiniz.

bir yerlere yetişmeyelim bakalım izmir'de neler var derseniz o zaman size ayrıca yazmam gerek kendi sevdiğim ara sokakları, eski mahalleleri falan. çoğu insan izmir'de bir şey yok diyor ama benim için soğukkuyu gayrimüslim mezarlığı bile gidilip gezilecek bir yer.

nelerden hoşlandığınızı yazarsanız daha pratik olur sanki.
  • Phoebe  (15.01.16 15:08:46 ~ 15:09:13) 
Kış olduğu için sıkıntı. Yani demek istediğim yaz olduğunda her yerde tesisler aktif. Kalkıp örnek veriyorum bu dönemde Akyaka'da heryer kapalıdır. Saklıkent vs yerlerde aynı durumdadır. Benim gitmek istediğim yerler tamda şu anda kışın aktif olan/olabilecek yerler. Örneğin yazın ortasında Uludağ'a gitmek Nasıl pek tercih edilmezse Ege'de de yazlık yerler pek tercih edilmiyor. Tesisler ya kapalı oluyor ya da personel eksiltiyor.

Zaten İzmir de yaşıyorum. Bu nedenle Foça, Urla vs İzmir civarı her yeri gezdim. Önümüzdeki hafta içi senelik izin kullanacaktım. Öyle olsa Sapanca, Abant, Uludağ vs yardıracaktım. Şimdi eşim izine çıktı benim *bne patron yan çizdi benim izini kaynattı. Yoğunluk falan filan Dedi. Kaynadı. Bu nedenle en azından hafta sonu bu tarz bişeyler yapalım dedik.
  • draconas  (15.01.16 17:17:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.