[]

Ben devletin yerinde olsam doğuda şöyle yapardım?

Çözüme yönelik ne yapardınız? Ben olsam olağanüstü bir yerel seçime götürürdüm bölgeyi. Hala HDP oyları tavan yaptıysa, teröristlerin bu kadar insanı öldürmesine rağmen onlara oy veren aptal insanlar varsa bölgeye insani yardımı de keserdim.
O kadar hendek açıyorlar ama g.tleri sıkışınca T.C. ambulanslarını arıyorlar. Gündüz devlet sana baksın gecesinde sen sana bakılan yerleri bombala.
Ben olsam orayı savaş alanı ilan eder, silahlanmayı yasaklar elinde silah olan her insan "terörist" olarak görülüp sorgulanmadan katledilecektir derdim.
Şerefsiz PKK lılar. Güzelim kürt insanının adını kirletmeye de utanmıyorlar.

 
Oncelikle burada kimsenin "ben olsam soyle yapardim, boyle yapardim" dedigini dikkate almazdim. Sozlukte de burada da herkes uzman zaten.

Insani yardimi kesmek diye bir sey soz konusu olamaz, orada pkk oldugu gibi sivil halk da var. He cogu pkk sempatizanidir, azi destekcisidir bilmemnedir bilemem, sivil halk ayridir teror orgutu ayri.
"Oy veriyor, ne hali varsa gorsun" ergence bir tavir olurdu, bunun uzerine tartismaya gerek yok zaten. Iste sizin gibi konusanlar ulkedeki ayrismayi korukluyor. Ondan sonra cikip devlet coluk cocuk sivilleri katlediyor diye sagda solda cigirtkanlik yapiyorlar.
  • stavro  (15.01.16 14:23:10) 
Benim anlamadigim pkk bu kadar silahlanmayi doguda ne ara yapti? Adamlar silahlari depolarken bizim polisler ve askerler ne yapiyordu o arada? Her gun haberlerde izliyoruz pkk su mahalleden temizlendi diye iyi de o zamana kadar polis neredeydi? Neden bunlarin boyle orgutlenmesine izin verdi ki simdi de temizlik yapiyor? Bir ulkede orgutlenmek bu kadar kolay mi oluyor?


  • atcapar  (15.01.16 14:28:01) 
bak şimdi dostum;

güzelim kürt insanı demişsin, biraz üstte oy veren aptal insanlar demişsin bir yerde.

savaş alanı ilan ederdim demişsin ki zaten savaş alanı orası. ayrıca güzelim kürt insanını her türlü haktan mahrum bırakmışsın.

sahi sen ne yapmışsın böyle?
  • jesues  (15.01.16 14:29:18) 
söz konusu devlet çıkarları olduğu sürece adil bir yargıdan bahsedemezsin. yani bırak bu işleri.


  • cetoxim  (15.01.16 14:30:12) 
30 yillik bu savasta veya mucadelede artik ne derseniz deyin bakis aciniza gore, yapilan en buyuk hatalardan biri de kurtlerin pkkdan nefret ettigini, pkknin da kurtlerin de adini kirlettigini falan sanmak, en cok zarari kurtlere veriyormus vs.

adamlar diyor biz kurtlerin temsilciyiz, kurtler de diyo ki pkk bizim temsilcimiz evet. su gercekligi bir turlu anlayamadiniz. hayir kurt halkinin adina neden konusuyor ki mesela insanlar? harbiden biliyorlar mi o insanlarin ne hissettigini? yok. maksat devlet agziyla konusup, kliseler denizinde yuzmek.
  • baldur2  (15.01.16 14:46:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.