[]

Hatırlanmayan mini dizi ismi

Arkadaşlar merhaba.
Birden aklıma takılan bir diziyi bulmaya çalışıyorum.
Mini dizi olduğu hakkında tam emin olmayabilirim.

Şimdi ufak bi kasaba vardı. Burada bir otel vardı. O oteldeki kişiler sanırım hayatta kalmaya çalışıyorlardır. Ama böyle sanki ölümüne bir oyunun içerisindeydiler. Bir de çekik gözlü bir otel görevlisi adam vardı.
O kasabada bu insanlardan başka kimse yoktu.
Hatta sonlara doğru galiba bi çatışma falan da yaşanmıştı.

Aklıma gelenler bunlar. Umarım anımsayan biri çıkar.

Teşekkürler.

 
the prisoner olabilir mi? ben de detayları hatırlamıyorum


  • sttc  (14.01.16 23:14:11) 
Yok hocam o değil.


  • biraz da kitaplar bizi okusun  (14.01.16 23:15:37) 
google ile sunu buldum ama?

www.imdb.com
  • ainothia  (14.01.16 23:29:21 ~ 23:30:02) 
persons unknown


  • 038576  (14.01.16 23:30:44) 
Teşekkür ederim güzel insanlar. Evet. Person Unknown aradığım cevap.
Çok çok sağolun.

  • biraz da kitaplar bizi okusun  (14.01.16 23:34:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.