[]

1- Boynum eziliyor (kırs kırs ) 2- boyun düzleşmesi için yastık en iyisi

başlık garip oldu ama..

1)başka bir konu için film çekilmişti başımdan. o ara hiç şikayetim yokken filmde gözüktüğü için fark edip boyun düzleşmem var demişti iş yeri hekimi.

sonra doktora gittim devlet hastanesine.. mıy mıy bişiler dedi yolladı.

konudan haberim oldu boyun sorunlarım başladı. biraz yanlış duruş sonrası kötüleşti.


ağrı başladı önce hafiften. şimdi kronik ağrı yok ama boynum bir garip.. boynumu çeviriyorum, sinirler mi diyeyim, disk midir nedir. eziliyor hareket ettikçe, krrrs kırrrrs duyuyorum sesi..

nabayım? bu ses nerden geliyor? doktora haftaya ancak gidebilirim.
fıtık mıdır bu acaba, sakat bişi yapmayayım.

2) boyun düzleşmesi için yastık ne markadır en iyisi, ne modeldir.

 
Bir kac ay boyun hareketleri yaptiktan sonra biraz rahatladi boynum. Ama gun icinde bilgisayar basinda kalinca vs. o sesler yine oluyor. Tam caresi nedir bilemiyorum.

Ben isbir yatagin viscolife yastigiyla rahat ettim. Baska yastikla yine eskiye donuyor agrim.
  • antikitleruhlu  (14.01.16 17:45:20) 
elde kollarda omuzda uyuşma karıncalanma güç kaybı varmıydı acep?


  • irsh92  (14.01.16 17:58:30) 
1. Boyun düzleşmesi var demiş, eğer boyun kaslarını güçlendirici egzersizler yapmazsan, fıtığa dönüşmesi çok yüksek ihtimal. hiç beklemeden bi fizik tedavi uzmanına görün.

2. Boyun fıtığı için özel bi yastık yok, var diyen filan olursa inanma.
  • rencber  (14.01.16 19:09:57) 
Bana sorarsaniz bi fizyoterapiste gidin.cok fazla yardimi dokuncagini gorceksiniz rm daha profesyonel bi tardim almis olursunuz.boyun fitigi icin de yardimci yastik vs, varsa onlar soyler zaten size yonlendirirler.


  • eclipsed moon  (14.01.16 19:53:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.