[]

corelde dikdörtgene bombe nasıl verebilirim

arçeliğin logosu gibi.

www.google.com.tr


 
Bezier curve çizerek yapsan ?

www.youtube.com
  • kimlanbu  (14.01.16 16:15:23) 
www.youtube.com

pen toolları kullanarak.
  • arockm  (14.01.16 16:17:45 ~ 16:18:10) 
onu beceremedim.


  • all girls dream  (14.01.16 16:18:17) 
sorunuza cevap değil ama, illustrator kullanın. corel devri bitti.


  • yanginmerdiveni  (14.01.16 16:24:19) 
:) Corel bitmiş illustratör kullanacakmışsın.
Coreli süper program olarak görmüyorum ama şöyle bir gerçek var türkiye'de reklam, matbaa sektöründe en çok kullanılan programa bitti demek saçma. Freehand bitti asıl bak üretilmiyor. Ama corel adamlar kendini geliştiriyorlar ve milyonlara hitap ediyor. E tabiki adobe farklı kesinlikle öncü adobe bunu söyleme gerek yok.

Neyse.
Şöyle diyim beizer toolu al onunla bir noktadan bir noktaya tıklarsan direk olur, ama bükmek ovallik vs vermek istiyorsan ikinci noktayı verirken uzatacaksın ve istediğin yöne doğru yamulacak. eğer o eğimden sonra tekrar düz yapmak istiyorsan tekrar o noktayı çift tıkla. Karışık gibi durdu ama youtubeda görürsün basit aslında.

ayrıca pathfinder denilen olay var, hani şunu şundan çıkar şeyi. öyle yaparakta olur. iki nesneyi seçip bunun ortak noktasını kes, bileşenini kes vs yani. örneğin kare çizdin üst kısmı oval olacak bir tanede yuvarlak çiz onu ondan çıkardın mı üst kısmı oval olmuş olur. Ama tabiki en sağlıklısı pen toollarla yapmak.
  • arockm  (14.01.16 16:30:56 ~ 16:45:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.