[]

yeni sevgili sorunu 2

burada hep okuyoruz. Erkekler hoşlandiklari-begendikleri kadina nasil acilirim, numarasini nasil alırım, nasil dikkatini cekerim vs diye.

Ayni ortamda olduğum biri geldi açıldı, bende ondan hoslandigim icin duygularına karsilik verdim. Beraber disarda da buluştuk vs. Ama benim anlamadigim gun içinde bir kere olsun arayip sormuyor. Basima bi is gelse misal en son o duyar herhalde. Ben onu merak edip ben arıyorum
bir de ilk günkü ilgisi felan kaybolmuş gibi. (Daha once de hayatinda kimse olmadigini söylemişti acemilik mi desem bilemedim)

yani bu tabiri sevmiyorum ama illa kacan kovalanir mi olmak zorunda. Ya da iliski acisindan hersey cok kolay lokma olduğu icin mi geri adımda duruyor. (Ki böyle seylerden hic hoslanmiyorum)
Ya da ben mi çok üzerine düşüyorum bilemedim, benzer durumda olan, başka fikri olan varsa o da kabulum

 
Kaçan kovalanmıyor artık. Sadece sıkıyor ve başka hedeflere geçiliyor. Seninle ilgili problem çocuğun beklentilerinin karşılanmaması olabilir.


  • arnold schwarzeneger  (14.01.16 13:28:00) 
Sıkboğaz etmek istemiyor olabilir. İnsan çeşit çeşit. Sormadan emin olamazsın.


  • unsuz bir turk dusunuru  (14.01.16 13:34:05) 
@unsuz bir turk dusunuru peki ben onu sıkboğaz mı etmiş oluyorum arayıp sordukça


  • sinerji  (14.01.16 13:36:01 ~ 14:26:41) 
Aynı ilgisizlik çok ilişki yaşamış olanlarda da var. Hatta onlarda daha ekstrem bi durumda bu olay.

Hadi diyelim ki tecrübesizlikten olsun, ilişki kavramı artık ona çok uzak bi kavramdır. Hep uzaktan sevdiyse.
  • mandalina kokusu  (14.01.16 13:37:00) 
@mandalina kokusu ilişki kavramı uzak derken ne bileyim ilişkiyi, aşkı, sevgiyi belli kalıplara sokmamak gerekmiyor mu. ilişki kavramı uzak olsunu geçelim. insan hoşlandığı kişinin sesini duymak istemez mi, merak etmez mi ...


  • sinerji  (14.01.16 13:46:02 ~ 13:46:23) 
Ben o kısımda kendi durumumdan da bahsettim biraz. Aşık olduğum kişilerin fotoğrafına bakmaya, hayal kurmaya o kadar alıştım ki ilişkimiz olacak olsa, ben de aynen öyle aramam sormam. Yan yana olma ihtiyacı hissetmem. Alışmamışım çünkü. Benim alıştığım sadece ulaşamamak.


  • mandalina kokusu  (14.01.16 14:21:03) 
1 hafta içerisinde 2 kez aynı duyuruyu açacak kadar sıkıldıysan bırak gitsin be canım.

Cevap: İlk duyuruda böyle düşünmemiştim ama 2. ile emin oldum. Evet çok üzerine düşüyorsun.
  • lcha  (14.01.16 15:04:34) 
@lcha üzerine düşmemek mi daha sağlıklı yani. Benim de yapım geregi sevdiğim es, dost, arkadaş kim olursa olsun sahiplenme huyu var. O yüzden gün içinde felan haber almak, sesini duymak istiyor, merak ediyorum. Bir de mesela bir iki mesaj atsa anında cevap yazıyorum. Gerci arkadaşlarima karşı da böyleyim. Hani bile bile mesaja geç cevap veren tipler var ya hoşlanmıyorum. Hoslanmadigim için ben de yapmiyorum. tesekkurler


  • sinerji  (14.01.16 15:23:53) 
ayrıl


  • gokhan atestepe  (15.01.16 16:18:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.