[]

Erasmus yabancı dil sınavı

Daha önce erasmusla yurtdışı eğitim almış arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Ne gibi sorular soruyorlar ingilizcede hangi konulara ağırlık verilir?

Teşekkürler

 
test oluyorsun
sonra paragraf yazıyorsun
sonra da sözlü mülakatı var

paragraf konusu çok farklı ne çıkar bilmiyorum ama genelde ülken hakkındaki güncel olayları anlatıyorsun

mülakatta da en sık sordukları şey eğer türkiye ye gelen bir turist olsaydın neler yapardın falan

kasma ya
  • croswell  (14.01.16 12:05:11) 
Bizde YDS sınavının benzeri şeklinde olmuştu.


  • 1lisan1insan  (14.01.16 12:05:26) 
bizde paraphrasing, apa style, bir de kısa bir essay vardı. hepsi yazma üzerineydi yani, hiçbiri test değildi tabi ki.


  • king lizard  (14.01.16 12:14:31 ~ 12:19:50) 
dün oldum yazılı sınavınıç writing vardı use of english vardı. ve tabi ki reading ile listeningç bugün ise sözlü mülakata girdim. önce kendini tanıtıyorsun sonra rastgele bi konu verdiler onun hakkında konuştum.


  • jesuistrestriste  (14.01.16 14:11:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.