[]

oyun konsolu

Bir oyun konsolu almak isteseniz bu hangisi olurdu? Ps3ler baya uygun fiyata vence




 
Xbox one aldım.


  • 26 11  (14.01.16 06:37:37) 
ps3 derdim, ps3'üm var diye diyorum. oyunları, aksesuarları vs herşeyi oturmuş, fiyatlar uygun, ayrıca playstation exclusive oyunları bambaşka, hiçbir konsolde bu kadar güzel oyun yok bence.

şahsen ben ps3'e doyma kıvamına yaklaştığım için gözüm yavaş yavaş ps4'e kaymaya başladı ama yine de daha fazla oyun gelmesi ve fiyatların biraz daha uygun olmasını bekliyorum. şu anda hala alma zamanı değil bence ps4'ü.
  • loveinaflipbook  (14.01.16 07:32:27) 
2 ay önce 3'ü satıp 4 aldım gayet memnunum. cd oyun peşinde değilsen psn store'da indirimleri takip edip 19tl'den başlayan fiyatlarla oyun alabilirsin


  • try again fail again fail better  (14.01.16 08:45:06) 
Tam tersi bence ps3 yillar once hatta sanirim 8 yil once cikan bir konsol olarak hala 500 tl civarina satiliyorsa bence baya pahali. 4 cok daha iyi bir alternatif bana kalirsa.


  • floydian  (14.01.16 09:24:43) 
lanet olasi exclusive last of us bana günün birinde ps4 aldiracak, remastered ve dlcleri ile oynayayim diye. ps3ün simdiki fiyatina düstügünde alip kenara koyacagim, sirf bu oyun icin.

ps3 de gayet mantikli bir secim olabilir ancak fatboy vs degil, son seridekilerden alirsan. fat baya agliyor uzun süre calisinca. isinip kafayi yemeceler vs.
  • aynadakiyabanci  (14.01.16 11:19:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.