[]

şarap

Geçen cuma açılıp biraz içilip ağzına tıpa takılarak dolaba konan şaraba bir şey olur mu ?




 
hayır


  • hewit  (13.01.16 22:53:21) 
şarabı açınca bitirmeyi tercih ederim. bitiremeyip mantarı geri taktıysan şişeyi yan yatır. hava almasın. şarabın tadı çabuk bozuluyor. ilk günü tadı alamazsın dolaba da koysan dışarda da tutsan. o yüzden o şişe açıldı mı bitecek :)


  • e a p  (13.01.16 23:08:14) 
hayir hic birsey olmaz bir ustteki eksper e bakma sen. hava temasiymis tee allam.


  • tezek  (13.01.16 23:32:51) 
sulu bira içip alkol içtiğini zannedenlere bakma sen şaraba da fondip çeker bu cahiller pmfkmf.

oksijenle etkileşime giren şarap sirkeye dönüşür cahilciğim. ayrıca dolaba koymak o bozulmayı durdurmaz sadece kimyasal tepkime süresini uzatır. o da üç beş gün falandır. bir de şarap ne kadar eskiyse tat o kadar hızlı bozulur vs vs.
  • e a p  (13.01.16 23:40:26 ~ 23:41:12) 
ya şu an benim için tadı çok da önemli değil açıkçası. bünyeyi bozmasın yeter :D @e a p


  • monty python  (13.01.16 23:43:49) 
olur mu öyle ya sen hiç tadı gitmiş şarap içtin mi iğrenç bir şey :) yine de bünyene birşey olmaz evet. ama bunları da bil yani, şarap tazeyken güzel ;)


  • e a p  (13.01.16 23:46:02) 
neyse ben bi tadına bakayım da çok çok kötüyse içmem heralde. teşekkür ederim cevabın için :d @e a p


  • monty python  (13.01.16 23:47:42) 
bon appetit ;)


  • e a p  (13.01.16 23:48:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.