[]

İşitme Testi Hakkında

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün bir özel hastanede işitme testine tabii tutuldum ve doktor tek bir frekansta işitme kaybım olduğunu, muhtemelen iç kulakta bir patlama olduğunu söyledi; adama ne kadar direttiysem de ne olduğunu öğrenemedim, ne işitme kaybı yani. Hiçbir şekilde yüksek sesli yerde çalışma ve böyle ortamlarda durma dedi, ama ayrıntı vermedi, çok önemli bir şeyi çok önemsiz bir tavırla söyledi arada kaldım, ne yapmak gerekir var mı böyle durumlar başına gelen? Hissedilir bir kaybım yok gibi aslında yeterince duyduğumu zannediyorum, bazen telefonla konuşurken tekrarlatıyorum karşımdakini, bazen de çok sessiz konuşan birini.

Not: Kulak yolu darlığından dolayı düzenli olarak kulak yıkama/vakumlama işlemi yapılıyor ve ben bu işitme sorununun ondan kaynaklandığını düşünüyorum, alakası var mıdır, yoksa?

Doktora da pek güvenemedim, abuk subuk biriydi, şöyle adam gibi bir KBB tavsiyesi yapacak biri varsa da makbule geçer (devlette olursa iyi olur)

Yer:İstanbul

 
bakırkoyde ent tavsiye ederim.


  • all girls dream  (13.01.16 20:03:35) 
başka bir doktora gidin. tam nedenini bilmiyorum ama özel hastanelerde özellikle bu kulak mevzusunda çok laubali bir tavır var. kota mı dolduruyorlar nedir anlamadım.

sapasağlam bile olsanız illa ki şu testi şu röntgeni şu bilmem neyi yaptırmak lazım yoksa şöyle olur böyle olur diye korkutuyorlar. bir başka uzman ise hiçbir şeyin yok diyerek yollayabiliyor.

benim ve birkaç tanıdığımın başına daha geldi böyle özel hastanede kulak örneği. şimdi sizinki de bu örneklere benziyor.
  • elestirman  (13.01.16 20:06:26) 
@elestirman özel hastanelerin çoğu ticarethaneye dönmüş durumda; aynı tavrı göz için de çoğu yerde görüyorum.


  • arkburak  (13.01.16 20:09:05) 
özel hastaneler grubunda bir tek acıbadem hastanesi'nin sefaköy'e yakın ata bilmemne şubesindeki güven güvenç'i tuttum istanbul'da.

ya bana 3 farklı seviyede fısıldayarak işitme testi yapan özel hastane doktoru da olmuştu ahahah. g.güvenç ise kendi hastanesindeki diğer doktordan bile farklı olarak bir kere kulağımı görüntüledi, sonra da gerçek bir işitme testi yaptırdı. dalmak yasak görünüyor bana. bakalım. kulağım delinip kapanmış. "hiçbişeyin yok hadi sktr git"ten bu muhabbete geçince kimi doktora mancınıkla okyanus aşırtasınız geliyor. bu doktor çok kibar bu arada; sorduğunuz her şeyi cevaplıyor.

sanırım güven güvenç gittiğim 4. doktordu. ilk ve son gidişim arasında ise rahat 5 sene var.
  • godoşu beklerken  (13.01.16 20:17:56 ~ 20:21:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.