[]

Acil! Lens Sorunu

Dışarı çıkmadan önce lenslerimi takarken gözüme battığını fark ettim, sağdakini çıkardım. Soldakini ise çıkarmaya çalıştığımda tamamen kaybolduğunu gördüm. Önce yapıştığını düşünüp tam 1 saat çıkarmaya çalıştım. Solusyonun yarısını bitirdim, gözüm tahmin edebileceğiniz üzere kıpkırmızı. Sonra düşmüş olabileceğini aklıma geldi. Numaralı gözlüğümü taktım, hiçbir fark yok. Yine de göze yapışmış, içinde erimiş falan filan gibi acayip düşüncelere gidiyorum. Sizce lens yapışsaydı gözlüğü taktığımda muhakkak bir fark olur muydu?




 
Onu bunu bilmem de üste kayabiliyor bazen. Göz kapağını kaldırıp telefon flaşı ile falan bak. Çok kurcalama ya da doktora git.


  • Atimi  (13.01.16 18:03:42) 
göz kapaklarının altını kontrol et mutlaka.

gözlük taktığında görüntünün netliği lensin sadece göz bebeğinin üzerinde olmadığı anlamına gelir fakat gözünün farklı yerlerinde olmadığı anlamına gelmez.
  • islergucler2  (13.01.16 18:04:33) 
büyük bir ihtimalle lensiniz göz kapağının arka tarafına kaymıştır. lens gözde eriyen bir malzeme değildir.

gözünüz lensi yabancı madde olduğu için bir zaman sonra atmak isteyecektir. gözünüzle daha fazla uğraşmayınız, lens kendini hissettirecektir.
  • naturelist  (13.01.16 18:06:28) 
Bir kere bana da ayni sey oldu. Lensi aynaya bakmadan cikartmaya calisiyodum, cikartmisim ama firlamis. 5 dakika sonra yerde kurumus halde buldum katlanmisti ve acamadim da yirtildi lens. 5 aydir kullaniyorum hic goz kapagima falan kaymadi gozunu kapatip ovustur istersen. Evde varsa goz damlasi damlat kapagini ovustur varsa yerine gelir zaten


  • matilda  (13.01.16 18:31:16) 
Cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim, kızarıklık biraz geçti ama çok hafif bir ağrı hala var. Yarın doktora gidicem.


  • leroy smith  (13.01.16 19:04:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.