[]

Hosting alacağım

alacağımda kişisel bir sayfa olmayacak. bir topluluk için alacağım. yani en iyisinden, en hızlısından olmalı. fiyatı önemli değil. tük olması yeterli. sizce nereden almalıyım ?




 
valla, epey taraflı olacak ama www.forumsunucu.com var özellikle topluluklar ve forumlar için uygun :) bizzat benim diye söylemiyorum, bir sahibi vardır ki öyle iyi insan, öyle yardımcı, öyle de öyle.

gerçi dürüstlük olsun, hız sorunlarımız var biraz verimerkezi amerika'da diye. türktelekom'un yurtdışı çıkışları ölmüş durumda bir süredir. "sitelerimiz" bölümüne bak, siteleri biraz gez, beğenirsen al.
  • harzem  (28.07.07 13:29:20) 
baktın o olmadı ben sağlayabilirim :) referanslarım vardır (1 adet kültür dergisi, bir adet wow guild topluluğu ve eheh bazı şirketlere)

(sınırsız mail + subdomain desteği)

(fiyat oldukça uygundur)

iletişim : akhunaktosun [at] yahoo [dot] com
msn : akhunaktosun [at] suxwatex [dot] com
  • deckard  (28.07.07 13:52:10) 
aruba var. fakat herhangi bir illegal icerik tespit edilirse donduruluyor account.
ve yine fakat hizli, ucuz. bir ara sinirsiz alan paketleri vardi. bilmiyorum devam ediyor mu.

  • sourlemonade  (28.07.07 14:15:57) 
Neden yerli olmak durumunda?
Hayır çok mühim değilse servage.net gibi bir şeyi kaçırmak istemezsin belki.
300 küsür gb alan, sınırsız trafik, baya da hızlı ama dedicated falan değil doğal olarak.
aylık 6-7€ hemi de mütüş.
  • kurukafa  (28.07.07 19:45:08) 
servage türü olan hostinglere "overseller" diyoruz. aslında adam başı 3 GB alan veriyorlar, ama kimse 3 gb doldurmadığı için 300 gb diye tanıtım yapıyorlar. eğer 3 gb'ı doldurmaya kalkarsan da seni "aşırı kaynak kullanımı" yüzünden sunucudan atıyorlar. çok standart taktiktir, bu şekilde binlerce hosting vardır. hatta isteyen benim ingilizce yazımı okuyabilir bu konuda:
www.simplemachines.org
(üyelik gerektirir, ücretsizdir, oluverin!)

yani öyle inanmayın 300 gb 500 gb alanlara, 2 TB trafiklere.
  • harzem  (28.07.07 21:00:31) 
Öyle olması muhtemel zaten, her üyeye o kadar alanı şırak diye ayırmaları veya bant genişliklerini hepsine ful kullanıma göre anında scale ettiklerini zaten düşünmek saflık olur.
Fakat kendisiyle host edilmiş ortalama yüklü komünitelerin sürekli dosya yollayıp çektiği forumlar portalların kurduğu siteler gayet rahat çalışmakta.
Aynı mantıkla gmail de herkese 2gb mail alanı vermemekte, veya hepimiz cep telefonuyla konuşalım bakalım telefon şebekesine ne oluyor : )
Şu anda kullandığım ve "atılmadığım" bir kullanım şeklinden daha azını daha pahalıya satan yığınla host mevcut.
Bahsettiğim nokta biraz tecrübeyle alakalıydı yani.
  • kurukafa  (29.07.07 00:58:52) 
www.kriweb.com var, tuzlu biraz ama pek memnunuz biz.


  • yuxel  (31.07.07 09:36:57) 
(bkz: #11445880)


  • thefirstfbli  (19.12.07 22:59:38) 
türk alma kesin.

www.netber.com
  • thefirstfbli  (23.05.09 00:08:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.