[]

Traş olanlar

Günaydın duyuru halkı.
Her gün veya sık sık sakal traşı olanlara sorum.
Sizin de boğaz kısmınızda tahriş kabarma vb. oluyor mu?
Ben de her zaman olmasa da bazen, bazı kısımlarda oluyor ve gömlekti bilmemneydi derken uzun sürüyor geçmesi.

Olmaması veya olduğunda çabuk geçmesi için yapılabilecek bişey bileniniz var mıdır?

 
after shave ürünleri kullan ve için alkol OLMASIN. cildin kuruysa balsam, yağlıysa losyon kullan.


  • elektr10  (13.01.16 10:02:10) 
istifa etmek sorunu kokten cozer.


  • gencliginde metalci dovmus hikmet amca  (13.01.16 10:04:28) 
fırça + arko tıraş sabunu ile tıraş oldum, hiç tahriş olmadı. daha sonra köpük ile tıraş oldum, hemen tahriş oldu. ikisinde de tıraş bıçağı aynı. kullanmıyorsan fırça + sabuna şans ver.

fırçayı sıcak su dolu kaba koy, dursun biraz. yüzünü ılık suyla ıslat. tıraş sabununu yüzüne sür. fırçayı kaptan çıkartıp biraz salla, fazla suyu gitsin. fırçayla yüzüne masaj yaparak sabunu iyice köpürt. tıraşını ol.
  • inheritance  (13.01.16 10:06:52 ~ 10:14:53) 
eski tip traş sabunu +1.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (13.01.16 10:10:16) 
1- Sıcak suyla yüzünü yıka, sonra köpüğü/jeli sür,

2- Gillette Fusion Proglide gibi iyi bir bıçakla 1 kere, en fazla 2 kere aynı yerden geçerek traş ol. Zaten her gün traş oluyorsan kaçırmaz bir şey.

3- Adam gibi bir traş sonrası ürünü kullan.

Tahriş ve kızarıklığı bir deri pomadı kısa sürede halleder, ama yağlı olur bunlar, sürüp dışarı çıkamazsın.
  • Abdurrahman  (13.01.16 10:10:23) 
ciltle alakalı bi durum. ben bimden tek bıçak alıp öndeki korumayı kırıp haşırt haşırt traş oluyorum. hiç bi şey olmuyo. sıcak su ve kaliteli jilet senin sorununu çözer sanırım. yine de böyle hassas hassas alıştırırsan cildi zorluk çekersin. ben hiç acımam valla direkt geçiriyorum suratıma bi şey olmuyo.


  • ergenpezeveng  (13.01.16 10:42:35) 
babamın tıraş seti;

straightrazorplace.com

zamanında 10 yıla yakın berberlik yapmış. kendisi de bu setle tıraş olur. sadece usturası farklı, solingen usturayı kaldırmış uzun zaman önce, jilet takılan usturalardan kullanıyor. daha hiç yüzünde tahriş mahriş görmedim, hatasız sinekkaydı tıraş olur. ben de ustura kullanıyorum ama market köpüğüyle, biraz tahriş oluyor. el becerisiyle de alakalı.
  • icim urperiyor  (13.01.16 11:06:34) 
o tahriş kravattan oluyor, jiletle köpükle falan alakası yok, muhtemelen kravat takıyosun. takmadığın zamanlarla karşılaştır. takmama imkanı yoksa çok sıkma.
olduğunda çabuk geçmesi için; traşı akşamdan ol, kurulandıktan sonra boyun boğaz kısmına bebek pudrası sür öyle yat.

  • Improbable  (13.01.16 12:11:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.