[]

caddebostan kültür merkezi

kadıköyden boğanın oralardan falan nasıl gidebilirim?
kadıköyü iyi bilmiyorum.
teşekkürler.


 
kadıköy vapur iskelesinin oradan sarı dolmuşlara bin sahilden giden, caddebostan migrosta in. Orada kime sorsan gösterir.


  • oscar  (12.01.16 23:10:57) 
caddebostan migros ilerde kalabilir (ara sokaklardan çıkarsın yine ama oraları bilmiyorsan girme o topa derim). plajyolu sokağında ineceğini söyle şoföre. o sokağa girince ilerde sağda haldun taner sokak var. ckm de o sokakta.


  • dinsiz adam  (13.01.16 00:02:52 ~ 00:03:29) 
dolmuşa binme 4 numaraya 16 numaraya yada 16d ye bin. eski adı gelengül yeni adı sanırım ırmak okulları olan otobüs durağında in 2 dk yürürsün sadece.


  • gliderpilot  (13.01.16 00:05:31) 
Dolmuşla gidersen migrosta ışıklara tamamen değil de öncesinden soldan yukarı tek çıkış var burger öncesi yukarı doğru 2. Sağ sokakta


  • heavenly  (13.01.16 00:25:27) 
Kadikoy vapur iskelesine alternatif, bogadan ters istikamette biraz yuru, ilerde sagda bir durak daha var. Orayi da.kullanabilirsin. Iskeled'den binersen "sahilden" gidene binmeyi ve ve "caddebostan migros" demeyi unutma sakin. Indigin yerden caddeye dogru yuru, solda starbucks'in oldugu yesil binadan iceri gir ve L seklindeki yolu takip et, onune cikacaksin. Normal zamanda dolmusla yolculuk 15 dakika surerken trafikte uzayabilir bu sure. Bol sans!


  • pietro  (13.01.16 02:23:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.