[]

Magazada unutulan kiyafet sorunu

Gecenlerde bir kazak almistim, ama henuz etiketiyle beraber duruyordu, degistirirsem diye cikartmamistim. Bugun magazaya gittim, birkac sey baktim, kabinde denedim, o etiketiyle beraber duran zaten satin almis oldugum kazagi da denedim arada karar veremeyince, degistirsem mi, degistirmesem mi diye.

Sonra zaten satin almis oldugum kazagi kabinde unutup digerlerini odeyip cikmisim. Eve gelince fark ettim. Simdi benim o etiketiyle duran satin almis oldugum kazagin, benim kazagim oldugunu nasil ispat edebilirim ki? Gidip direkt soylesem inanirlar mi? Ne yapmali?

Magaza: Zara

 
fatura lazım kamera kayıtları lazım


  • cekilmis gayfe  (12.01.16 21:04:24) 
Fatura var ama magazaya posetle girdim, ayni posetle ciktim, kazagin benim oldugumu anlamalari icin anca kabinde olmasi lazim kamera. Uc hafta once almistim kazagi da.


  • yuzır  (12.01.16 21:07:25) 
Alarmı yoktur üzerinde.


  • cakabo  (12.01.16 21:07:30) 
çok fazla geç kalmadıysan alarmı sökülmüş kazak olduğu için, fişini de gösterdiğin takdirde bulup verebilirler herhalde.


  • gregory  (12.01.16 21:08:25) 
O alarmlari kendimiz cikaramiyor muyuz, simdi itham edilmek falan da istemem yani


  • yuzır  (12.01.16 21:08:39) 
mağaza envanter/stok programında o modelin hangi bedeninin kaç adet olduğu görülebilir, dediğin beden +1 çıkarsa haklı olduğunu anlarlar.


  • emfuzi  (12.01.16 21:09:14) 
bu arada mağaza numarasını internetten filan bulup ara, kazağın rengini modelini filan söyle, değiştirmeye getirmiştim ama unuttum filan de. daha hızlı davranmış olursun.


  • gregory  (12.01.16 21:09:55) 
kameradan kazakla girdiğin görülür. sonra görevlinin o kazakla dışarı çıktığı görülür böylece hak verilir.
alarmı çıkartmak basit iş değil kazak kesin parçalanır hatta çıkarırken.

  • cekilmis gayfe  (12.01.16 21:16:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.