[]

Ebay UK Alışveriş Hakkında

Merhaba,

Ebay UK'den elektronik alet almak istiyorum. Nelere dikkat etmem gerekir acaba?

Kargo olarak Postal servis seçeneği var sadece. Sanırım bu devlet kargosunu. Bu şekilde kargo takibi yapılabilir mi ve takribi kaç günde gelir?

Saygılar

 
saticinin guvenilir oldugundan emin olman gerek, urunu begenmezsen, kirik, bozuk, sahte cikarsa geri gonderme maliyeti alicinindir cogu zaman.

odemeyi paypalle yap ki bir sorun olursa arada aliciyi koruycan bir kurum olsun.

evet posta kullanirlar genelde ve takip numarasi verirler. tahmini 2 hafta icinde gelir.

elektronik alet ise %99 gumruge takilir, gumruk vergisi verip urunu gumrukten teslim alman gerekebilir.
  • ocaan  (12.01.16 21:03:59) 
teşekkürler.

50 doların altında ürün. gene de gümrük çıkabilir mi?

Acaba daha hızlı gönderim şartları yok mu? Mesela Amazon gibi 3 günde gönderebilirler mi?
  • Mehmet Ersoz  (12.01.16 21:23:31) 
saticiyla iletisime gecip fiyat farki karsiliginda kargo ile gonderim isteyebilirsin.

bizim gumruk memurlari isguzar oldugu icin elektronik gorduklerinde fiyata bakmadan genelde ayiriyolar kenara, ama takilmayabilir de.
  • ocaan  (12.01.16 22:54:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.