[]

idari bir dava için avukatlık tutarı

bir idari dava için bir avukat arkadaş her şey dahil 600 tl para talep ediyor, sizce fiyat nasıl? Avukatlık işlerinde pazarlık oluyor mu?




 
Arzuhalciye gittiniz sanırım yanlışlıkla :) ya da kendini avukat olarak tanıtan bir Arzuhalci olabilir :)


  • faredenkorkankedi  (12.01.16 21:04:18) 
Avukatım. Kim merak ettim bu arkadaş. Bir de her şey dahil ( harç tebligat keşif bilirkişi temyiz) bence avukat dahi olmayabilir.


  • ground  (12.01.16 21:16:11) 
kazanacağına eminse, karşı taraftan alacağı ücreti düşünüp senden sadece masrafları almış falan olabilir. ya da sadece davayı açmak için istemiş olabilir. yoksa fazla düşük.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (13.01.16 10:01:25) 
dişçi 10 tl maliyetli dolgu için 150 tl istiyor. kimse onunla pazarlığa girişmiyor veya gelip duyuruda sorgulamıyor. ama avukat 200 tl para isteyince sorgulanıyor.

neden?

avukatınıza verdiğiniz paraya acımayın. çünkü iş ve vekaletle birlikte sadece para değil sorununuzu da ona devrediyorsunuz. dişçi ya da doktor sorununuzu devralmıyor ama.

az istemiş bilginiz olsun. bilirkişi masrafı varsa o idari davanın maliyeti zaten en az 300-400 tl'dir.
  • pomolilik  (24.01.16 17:36:54) 
1. dişçiyle de pazarlık eden insanlar var. ben uygun fiyatlı bir dişçi tercih ediyorum mesela.
2. doktor ya da dişçinin sorunu devralmadığını, sorumluluk almadığını belirtmek garip oldu. Avukatın davayı kazandıramama hakkı vardır ve sorgulanmaz. ama doktor ya da dişçi yaptıklarından sorumludur ve ortaya çıkan sonuçtan dolayı ağır cezalar ve yükümlülükler altına girebilir.

Avukattan çok bir beklentim yok, hani biraz yatkınlık sağlarsam bundan sonraki davalarımı da kendim açcam inşallah. üzerinde biraz çalışcam.
  • siradisi00  (24.01.16 18:37:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.