[]

Böyle bir koyvermişlik?

Selam. Final haftası geldi geleli bir kere kitabı açmadım. Vizelerde de açmamıştım zaten ilk vizeler iyiydi ikinciler girdi finallere de hiç kurtarmak için giresim bile yok. Böyle bir procrastination görmedim ben. Bunu nasıl yeniyoruz gençler? Final haftamda witcher serisini bitiriyorum açıp da iki sayfa bir şey okuyamıyorum. pls help




 
yirmi küsur yaşında ya da o civarda bir adama niçin ders çalışmasını ya da okulu geçtiğinde ne olacağını mı söylememizi istiyorsun? üstelik bunu sikindirik bi türkçe ile.

tavsiye, koy götüne gitsin boş ver çalışma, mezun olup ne olacak sanki. bir iki oyunda daha bitir kantinde geyiğini yaparsın.
  • zugas  (12.01.16 16:25:18) 
@j r r tolkien hayrani pdf'den çalışıyorum :/ Sorun o da değil zaten kitap çok detaylı bir kitap mesela şu çıkmaz diyorum lak sınavda çıkıveriyor apışıp kalıyorum öyle. Detaylara çalışmayı deneyince de sıkılıp bırakıyorum hemen.

@zugas Hocam beni motive etmenizi istemedim farkettiyseniz. Böyle böyle sorunum var nasıl aşılır diye soruyorum. Türkçe bilgisi mi yarıştırıyoruz burada? Azala azala bitin lütfen.
  • Atimi  (12.01.16 16:31:33) 
Aynılarını yaptım. Okul uzadı.
Arkadaşlarla çalış
Yoksa da bundan sonra her derste kendine arkadas bulmaya calıs öyle devam et, diğer türlüsü zor oluyor
Bu final dönemi için de kütüphaneye git. Mecbur calısıyosun
Kolay gelsin
  • purplee  (12.01.16 17:37:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.