[]

izmir'deki sinemaların en süperi hangisi?

en hayvani ses sistemine, en kocaman perdeye, en süper hizmete sahip izmir sineması hangisidir? konak ykm sineması epey iyiydi, konak pier de fena değildi ama salon ufaktı bence. istanbul süreyya ve kanyon levent sinemalarını beğenen birine göre seçimlerinizi söylerseniz daha uygun olur.




 
Hmmm kesinlikle karşıyaka - Kipa / Çiğli - Ben hep oraya giderim tüm sinemaları zamanında denemiş bir insan olaraktan...


  • cagkan  (28.07.07 12:50:35) 
kesinlikle balçova kipadaki cinebonus. yalnız orada da küçük olan 1-2 salon var ancak izleyeceğin film büyük salonlardan birindeyse zevkten baygınlık bile geçirebilirsin. transformers ı orada izledik arkadaşlarla. tek kelimeyle şimdiye kadar keyif aldığım en iyi sinema deneyimiydi. perde devasa, o yüzden biletini en az 10. sıradan falan al. ses sistemine falan girmiyorum bile...


  • oldtimer  (28.07.07 13:27:45) 
cigli-kipa hepsi farklı buyuklukte salonlar , 5. salon en buyuk olması lazım ...
oldtimer hakli, balcova -kipa en buyuk zannedersem..

  • dodocan  (28.07.07 13:57:12) 
eskiden mavişehir egs idi bence... ses sistemi süperdi. ama artık çok bozulmuş sanırım.


  • forrestgump  (28.07.07 14:23:52) 
cigli kipa'daki sinema tum zamanlarin en iyi sinemasidir $ahsi kanaatimce.

en on sirasi dahi perdeye yeterli uzakliktadir. vaktiyle ayaklarimizin altina puf, yanimiza da popcorn + kola alip hero izlemi$tik 5 ki$i beraber en onden, $ahane bir deneyimdi.

cinebonus'lardan cacik olmaz. koltuklari alengirli fakat rahat degil; lakin sevgili ile gidiyorsaniz iki ki$ilik koltuklar fena degil. yalniz hatirlatmam gerek, cinebonus'larda sadece ve sadece en arkadaki 3 sirayi tavsiye ediyorum; gerisinden cacik olmaz.

elbette bunun da bir istisnasi var, ykm cinebonus'un altyapisi dugun salonundan (cinar sinemasi) hallice olmasina ragmen salonlari devasa buyukluktedir.

yine de cigli kipa'daki salonlar her turlu ezer.
  • jack o lantern  (28.07.07 17:18:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.