[]

buraya nasıl giderim (kozma gıda / yeni ideal salam)

selamlar açık adres
Irmak Caddesi Katmerli Sokak No.6/8 Yenişehir Beyoğlu İSTANBUL

haritadaki yeri
www.google.com.tr!4m2!3m1!1s0x0:0x27f0f75d6ce6998c?sa=X&ved=0ahUKEwiXre3coqTKAhVGFCwKHcxqBA8Q_BIIYjAK

nasıl gidebilirim acaba buraya?
dolapderede bi tek bilgi üniversitesini biliyorum, oraya baya uzakmış. belki osmanbey tarafında kalan kısmındadır dedim, osmanbey metrosunu işaretleyince de uzak kalıyor. şişli belediyesi'ne ise yakın. vallahi kafam karıştı. nasıl gidebilirim buraya bir bilen varsa ses etsin dostlar :/

 
ay acil evden çıkacağım dostlar upluyorum kusuruma bakmayınız.


  • gang leader of wasseypur  (12.01.16 13:42:42) 
Sisli/mecidiyekoy'e gideceksin. Metro ya da otobusle. Oradan yuruyerek ulasabilirsin.


  • delikan76  (12.01.16 13:45:12) 
nasıl yürüyeceğim ama nereye yani çözemedim haritadaki yerini, etrafında sizin bildiğiniz bir yer var mı


  • gang leader of wasseypur  (12.01.16 13:46:34) 
google maps'de gidecegin adresi yazdiktan sonra directions butonuna bas ve yurumeye baslayacagin yerin adresini gir. Goggle sana en kisa yolu verecektir. Yuruyerek 30 dakika suruyor mecidiyekoy'den. Eger o kadar yurumek istemezsen Okmeydani Egitim ve Arastirma Hastanesinin oraya nasil gidebilecegini sor, muhtemelen dolmus, otobus vs bulursun. Gidecegin yer Okmeydani Egitim ve Arastirma Hastanesi'nin cok yakininda.


  • delikan76  (12.01.16 13:52:05) 
Pangaltiya saniyorum metro var,oraya ulas indikten sonra dolapdere yolunu sor oradan yuru,yokus asagi gideceksin yorucu degil maks 10 dakika surer,bilgi universitesine cok yakin bu adres.


  • cizgilipijama  (01.05.16 11:04:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.