[]

NBA Live 2010 vs. NBA 2K10

Son 2 yılda 2K sports beni benden aldı ancak bu yıl kararsızım.
Hangisini önerirsiniz ve neden, açıklarsanız süper olur. [PS3]



 
ben ikisini de oynadım. live 09 çok kolay geliyor. tabi oyunun ayarlarından zorluk derecesini değiştirerek oynamama rağmen kolay sayılar ve isabetli faul atışları yaptım. yalnız kontrolleri çok kolay ve kullanışlı. kullanımı ve oynaması bu açıdan güzel.

nba2k10 ise görece zor bir oyun. faul atışları dış atışlar pota altında sayı bulma hatta smaç yapma gibi durumlar zor. kontroller de live 09 a göre daha karmaşık.

senin hangisinden keyif alacağını bilmem. ama ben bazen bol sayı atmak istiyorum kimi zamanda taktiksel ve fiziksel mücadele. sen hangisini sevdiğine karar ver ona göre oyna.
  • sayha  (25.10.09 00:05:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.