[]

Sabah 5'te uyanmak için telefon alarmını...

...kurmuştum. Uykumun ortasında birden içeriden ses gelmeye başladı. İki adam bildiğin konuşuyor. Uyku sersemliğiyle ilkin anlam veremedim. İçeri biri mi girdi, kim bunlar dedim. Ürperdim de. Yatak odasından çıktım ki yan odadaki televizyon açılmış. Kendi kendine. Bu esnada saat alarmım çalmaya başladı. Bunların hepsi bir dakika içinde oluyor. Yani televizyonumla telefon alarmım neredeyse aynı anda faaliyete geçiyor.

Televizyonla ilgili en ufak bir şeyim olmadı. Otomatik açma özelliği vardır yoktur bilemem, olsa bile kurmadım ki. Bu televizyon niye açıldı? Yorum yapabilecek olan var mı? Ayrıca telefon alarmıyla denk düşmesi?? Bu ne acayip bir tesadüftür?


 
telefonla tv aynı marka filansa ya da aynı işletim sistemi ile çalışıyorlarsa senkronize olmuş olabilirler mi?


  • in vino veritas  (12.01.16 07:46:34) 
bence sen diret yatarken açık unutmuşsun TV'yi. sonra alarm çalmaya yakın kendini şartladığın için de uyanmışsın biraz erkenden. alarmdan biraz önce uyanma olayı bende de oluyor, normal bişey bence, korkmaya gerek yok :)


  • loveinaflipbook  (12.01.16 07:48:38) 
@in vino veritas, Hayır olamaz. Telefon nokia e 6 gibi bir şey. Televizyon da vestel. Ben cihazları böyle senkronize etmeyi falan da hiç beceremem. Anlamam, teknik altyapı sıfır. Çabam da olmadı. Televizyon ilk kez böyle kendi kendine açıldı. Ancak tuhaf bir tesadüfle!

@loveinaflipbook, televizyonu açık bırakmadım. Ses birden bire başladı. Alarmdan önce uyanmayı ben de anlarım. Bu başka bir durum.
  • lazarus  (12.01.16 07:50:09 ~ 07:52:00) 
tovbe est eve cinci hoca cagirin bence


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.01.16 07:51:09) 
o zaman loveinaflipbook +1


  • in vino veritas  (12.01.16 07:51:21) 
negatif enerji var evde


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.01.16 07:51:21) 
muhtemelen @loveinaflipbook'un dediği gibidir.
veya bazı televizyonlar elektrik gidip geldiğinde, düğmesinden kapalı değilse kendiliğinden açılıyor. gece elektrik gidip gelmiştir filan.

  • teritori  (12.01.16 08:10:23) 
televizyonu kedi açmıştır.


  • spirit crusher  (12.01.16 08:26:13) 
@spirit crusher, evet. Evde kedim var. Kumandaya basmış olabilir mi dedim, olabilir. Ama sorun şu ki televizyon kumandadan kapandığında kumandadan açılmıyor. Açmam için fişi çekip takmam lazım ki bunu da duyuruda bilenlere danışayım diyip duruyordum, soramadım bir türlü. Bu vesileyle anlayan varsa sormuş olayım, sorunu ne ki?

Yani kedimin kumandaya basıp açması da ihtimal dışı gibi:(

@teritori, bu olabilir mi gerçekten, düşünüyorum. TV kumandadan kapatılıyor. Önceden de kapalıyken defalarca elektrikler gitti geldi. Hiç kendi kendine açılmadı. Bir daha söyleyim ki televizyonu kapattığıma kesinlikle eminim. Çünkü çalışıyordum. TV açık değildi.
  • lazarus  (12.01.16 08:41:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.