[]

Buzluğu deldim, gaz geliyor fişi takınca. Ne yapmalıyım?

Merhabalar

Buzluğu deldim bıçakla buzları kazımaya çalışırken. Gaz geliyor şimdi fişi takınca. Ne yapmalıyım?

Çöpe mi atıcam şimdi buzdolabını? Yok mu bir çaresi? :(

 
Bildiğim kadarıyla komple içindeki metali değiştiriyorlar. Artık kaynak mı tutmuyor nedir. Bi de sürekli takmayın içindeki gaz da biter. Bi de gaz basacaklar ona felan. Geçmiş olsun bi tamirciye sor hocam.


  • sutu seven kamyoncu  (11.01.16 21:43:21) 
teknik servisini arayıp sor. parça değişimi yapalım derler ve muhtemelende parça neredeyse yeni bir buzdolabı fiyatıdır.


  • bilemiyorum altan  (11.01.16 21:45:23) 
Buzdolabı tamir eden yerlere götüreceksin. Git bir tamirciye onlar gelip alıyor evinden zaten. Evde yapılabilir bir şeyse evde yapıyorlar.
Aynı şeyi ben de yaptım aylar önce (buzluktaki buzları kırarken deldim orayı) sonra dört ayak üstüne düştüm yeni bir dolap geçti elime.

  • kalemdefter  (11.01.16 21:45:25) 
dolap yeni değilse at gitsin. buz tutuyorsa yeni değil demek.


  • kurudu da  (11.01.16 21:47:14) 
yeni dolap al.


  • sutlu nescafe  (11.01.16 21:47:45) 
Ben de delmistim zamaninda. Buzluk degistirilebiliyor.


  • beyazfil  (11.01.16 22:13:55) 
bu durumda genellikle geçmiş olsun deniliyor sanırım..


  • dedim dedim de kime dedim  (11.01.16 22:14:57) 
benim de çok eski bir buzdolabım vardı. buzları kırarken aynısı benim de başıma gelmişti. tamirciyi zorlamadık bile çünkü yapsa da buzdolabı kadar para ister demişlerdi.

e o dandik buzdolabı tamir olsa gene içinde buz birikecek vs.

kısacası buzdolabı, ayakkabı dolabı oldu.
  • mkrn  (12.01.16 13:31:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.