[]

Avustralya'ya göçmekle ilgili birkaç soru?

1- Aramızda göçmenlik başvurusu yapmış olan var mı?

2- Varsa ne gibi bir yol izledi paylaşır mı?

3- Avustralya'nın resmi göçmenlik sitesinden bir halt anlamıyorum, yolumu kaybediyorum sitede. Daha basitçe ve kabaca step-step anlatan bir site bilen var mı?

4- İstanbul'da göçmenlikle ilgili danışmanlık veren ajanslar var mı, güvenilir bir yer tavsiye edebilecek biri çıkar mı?


Aklıma gelmeyen tavsiyelerinize de açığım. Nereden başlayacağımı bilemiyorum :/
Not: Skilled Worker olarak başvuracağız sanırım. Uzun meslek listeleri var, eşimin ve benim mesleklerimiz listelerde mevcut.

 
avustralyanın manyak ırkçı bi ülke olduğunu hatırlatıyım önce, sözlükte bir ara kızın biri okul başvurusu yapmış okuldaki kurul red cevabı vermişti. sonrasında kızın tripleri yüzünden onunla bir sürü insan dalga geçmişti. o başlıkta önemli bir nokta orta var, mailleşmelerde profesör şöyle bir açıklama yapmış. avustralya hükümeti türkiyeyi tehlikeli ülkeler listesine eklemiş.


  • masa penisi  (11.01.16 20:35:35 ~ 20:36:39) 
1- buyrun benim.

2- skilled migrant, ama biraz dolambacli oldu. envai cesit ornek de cevremizde.

3- aradiginiz vize sinifina gore anahtar sozcukle arama yaparsaniz, gocmenlikle ilgili platformlara yonlendirilirsiniz. kimisi aciklayici, kimisi kafa karistirici. bir de forum siteleri var, gayet yararli ve islevli olabiliyor.

bir yerden baslayin da, akliniza takilanlari sozlukten ulasip sorabilirsiniz.
  • viva paulista  (11.01.16 20:36:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.