[]

excelde yan sayfadaki verileri otomatik okuma

excelde yan yana açtığım 7-8 sayfa var.

ben istiyorum ki bu 7-8 sayfaya ben veri girdikçe bir yandan da ayrı bir sayfada da alt alta dizilsin.
ancak mesela ben 4. sayfanın birinci satırına bir veri girdiysem, bu veri ana sayfada sıradaki satırda yer alsın. aralarda boş satır kalmasın yani. yinele formülü ile yaptığımda aralarda boşluklar bırakıyor zira.

mümkün müdür bu, nasıl yapılabilir mümkünse?

 
Makrolarla olur bu dediğin ancak.


  • cakabo  (11.01.16 22:05:35) 
girdigin verilere sira numarasi verirsin.

anasayfada da sira numarasina gore siralarsan hepsi gorunur.

daha aciklamak gerekirse

farkli sayfalara girdigin sira numalarini sayfa numarasi ile iliskilendirip,

sayfa 7dekiler 7000-7001-7002 diye
sayfa 8dekiler 8000-8001 vs

anasayfada da pivot table ile sira numarasina gore siralarsin. araya girilenler direk arada gorunur, bosluk olmaz.
  • ocaan  (11.01.16 22:26:30 ~ 23:21:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.