[]

ucuz mum nereden alınır? (istanbul)

evde mum yakmayı seviyorum, ikea'ya her gittiğimde cam bardak içindeki kokulu olanlardan alıyorum ama artık mumla birlikte paramında çatır çatır yandığını düşünüyorum.

bu minik yuvarlak beyaz mumların 3-5 katı büyüklüğünde olanları var mı piyasada? ya da cam bardak/kavanoz içinde olanların ucuzlarından bulabileceğim bir yer?

aha şimdi aklıma geldi, kendim yapsam ya? derya baykal tarzı sitelerde mum yapma tarifleri görmüştüm, karışımı hazırlayıp bardağa döksem mis gibi aradığım şey işte. 24 saat yansın. dur bi onu araştırayım ben.

 
rossmann marketlerinde gordum gecen gun 4 tane plastik kap icinde 2.90 liraydi tealight degil daha buyuk kirmizi kaplardaydi


  • exlibris  (11.01.16 19:35:46) 
"kendim yapsam ya" fikri güzel. hobi sitelerinde kitler var mum yapımı için. 100 liradan ucuza da var pahalıya da. ekonomik boyutunu bilemiyorum ama çok keyifli bir aktivite. ben zamanında kit olmadan (kartvizitler yardımıyla) yapmıştım birkaç mum. baya bir keyifli oluyor.

ileride yapmayı düşünüyorum kesinlikle. yapmayı da yakmayı da seviyorum. fakat şimdilik sadece yakmakla idare ediyorum. ikeadan alıyorum genelde bu aralar.
  • buffy de vampir sayılır  (11.01.16 20:47:42) 
minik yuvarlak mumların 100 tanesi 8-10 tl carrefour'da.

diğer mumlar da oldukça uygun.
  • [silinmiş]  (11.01.16 20:49:07) 
@mza; eminönü'nde yaklaşık 573857217 adet sokak var, sözen mum hangisinde oluyor acaba?


  • tolga asp  (12.01.16 22:16:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.