[]

Beyaz'in programindaki konusma?

Konusmayi 3 kere dinledim acaba ben mi birsey kaciriyorum diye. Cocuklar olmesin, anneler aglamasin temennisini alkislatmasinin neyine sinirlendi insanlar? Kadinin dedigi seylerden hangisine katilmiyor bu linc eden tayfa?

Yani savas mi sursun cocuklar mi olsun anneler mi aglasin hangisine itiraz ediliyor?

Ya da kadin konustuktan sonra niyet mi okudu milelet de bu hale geldi olay?

Bilale anlatir gibi lutfen. Ciddiyim.

 
orada cocuklar olmesin lafini cocuklar olmesin, asker polis olsun olarak algilayan ve soz sahibini hemencecik terorist sevici olarak etiketleyen bir kitle var.


  • baldur2  (11.01.16 15:28:32) 
çocukları polis-asker öldürüyor, polise ve askere bir eleştiri veya "katil devlet" olarak algılandı.


  • peggy  (11.01.16 15:36:27) 
Milliyetçilerin (halkın %90'ı aslında) düşüncesi şu:

<Kadın "polis, asker çocukları öldürüyor" diyor, yani doğrudan devleti suçluyor. Böylece terör örgütüne destekte bulunuyor. Beyaz da terör örgütüne destek çıkan kadını alkışlattı>

Yani evet, millet niyet okumuş oldu biraz.
  • long live rock n roll  (11.01.16 15:37:43) 
Muhalifliğin suyu çıktı da ondan.. Yani artık "Yaşasın hükümet" demeyen herkes muhalif. Sussa da muhalif. Yani Beyaz alkışlatmasa sussa da muhtemelen benzer tepki görecekti.


  • lcha  (11.01.16 15:40:22) 
niyet okuma değil. kadın orada "devlet bizi öldürüyor medya sesimizi duyurmuyor" cümlesinin uzun halini anlattı. yani pkk'nın propagandasını yaptı.

halk da buna tepki gösterdi. olay bundan ibaret.
  • tescillimarka  (11.01.16 16:15:39 ~ 12.01.16 14:11:53) 
Videoyu tekrar seyrettim (www.youtube.com Kadın şunları söylüyor:

1) Türkiye'nin doğusunda doğmamış çocuklar, anneler, insanlar öldürülüyor
2) Sanatçı ve insan olarak siz de yaşananlara sessiz kalmamalısınız, dur demelisiniz
3) Ölen çocuklara sevinen zavallı insanlar var, ben/biz o insanlara hiç birşey söyleyemiyoruz yazıklar olsun demekten başka
4) Öğrencileri terkeden öğretmenlere sesleniyor, oralara nasıl dönecekler, o öğrencilerin yüzüne nasıl bakacaklar diye
5) Orada yaşananlar ekranlarda farklı aktarılıyor
6) Sessiz kalmayın, insan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın, bize el verin, çocuklar ölmesin, insanlar ölmesin.

Ne terör örgütü demiş, ne pkk demiş, ne polis ne asker demiş, ne şehit demiş, ne de kimseyi lanetlemiş. Gördüğüm kadarıyla bölgeyi terkeden öğretmenler ve ölen çocuklara sevinenler haricinde kimseyi suçlayıcı konuşmamış. Yanılıyorsam düzeltin.

Böyle olunca niyet okumak tabiri uygun sanki.

Edit: Bu sözler tabi terör örgütü/destekleyicisi insanların kullandığı ifadelerle de örtüşüyor demek ki, niyet okuma buradan çıkıyor.
  • franz kafka  (11.01.16 16:38:21 ~ 16:40:02) 
çocukları kim öldürüyor? türk devleti mi? değiştirip sorayım, oradaki çatışma ortamı devletin mi suçu yoksa devlet terör örgütüne karşı yapması gerekeni mi yapıyor? oradan ayrılan öğretmenleri buraya nasıl gelecekler diye tehdit etmesi zaten belli.

kadın tipik pkk propagandası yaptı. sözlükte de aynı ağzı kullanan bir sürü pkklı terörist var. çocuklar ölmesin diyen adam o çağrıyı pkk'ya yapacak millete değil. pkk giderse oradaki sivil ölümü biter. devletin gidecek hali yok.

lakin buradan beyaz'a suç çıkarmak çok saçma. adam bariz şok oldu, ne yapacağını bilemedi, saçmaladı. sonra özrünü de diledi zaten. adamı mahkemeye çıkarmak aptalca.
  • fayfim  (11.01.16 17:36:55 ~ 17:38:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.