[]

dizi izleyecek zamanı nasıl buluyorsunuz?

Gerçekten çok güzel diziler var,insan gerçekten hayret ediyor.

Ama merak ediyorum arkadaş nereden buluyorsunuz zamanı ? ben 2 bölüm seyretsem 1 hafta sonra aklıma geliyor diğeri.

Sadece game of thrones seyrediyorum ,o da 2 ayda gelip geçiyor diye bir de yazın daha boşum diye sanırım.

 
Sezonu telefona yüklüyorum. Akşam Metroda giderken (1,5 saat yol) izliyorum. Onun dışında ben de hayret ediyorum. Onlarca dizi takip eden adamlar var.


  • plastic_angel  (11.01.16 11:12:40) 
Yemek yerken ya da yatmadan izliyorum.


  • rayde  (11.01.16 11:13:47) 
ya da yapılabilecek atıyorum ev temizliği, sıfır oyalanma ile atıyorum 1 saatte bitti, oyalanarak 2 saatte bitiyorsa, temiz 1 saat kalıyo sana havadan dinlenirken aç izle.

bu aralar uyumuyorum geceleri sabahlara kadar film :(
  • indescribable  (11.01.16 11:15:09) 
takip ettiğim 10 küsür dizi var. bi kısmı yazlık diziler bi kısmı kışlık. mesela şu anda sezonu bitmiş dizileri akşamları yatmadan izliyorum. uzun süredir hafta hafta takip etmiyorum dizileri. bitince hepsi birden :D


  • la noix  (11.01.16 11:17:38) 
işsizim.


  • himmet dayi  (11.01.16 11:19:48) 
valla ben 17:00 gibi işten çıkıyorum 17:15'te evdeyim. baya bi vakit kalıyor. iş yerinin yakınında ev tutmanın faydaları.
dışarı çıkmayacaksam cumartesi akşamları da bol bol vakit var yani. ne boş vaktim varmış arkadaş.

  • Improbable  (11.01.16 11:54:41) 
normalde dizi izlemesem de yatağa girdiğimde rahat 1 saat telefonda takıldıktan sonra uyuyorum. bu yüzden artık diziyi indirip telefona atıyorum, yatağa da mümkün olduğunca erken girmeye çalışıyorum bazen biraz da uykumdan çalıyorum. çünkü bırakmak zor geliyor hadi öbür bölümü de izleyeyim merakı oluyor.

selfie çubuğunu kullanıyorum izlerken telefonu tutmama da gerek kalmıyor. s-media-cache-ak0.pinimg.com aynen resimdeki gibi yatağın kenarına sıkıştırıyorum ya da yastığın altına.

kitap okurken de aynı şeyi yapıyorum. yatağa erken girip yatakta okumayı çok seviyorum.

eğer işten sonra şu kadar saat bunu yapayım, sonra şunları yaparım diye planlama yaparsam hiçbir şey yapamadan yatağa giriyorum tekrar. bu şekilde olunca daha çok iş halletmiş oluyorum.
  • yue  (11.01.16 12:44:36 ~ 12:45:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.