[]

Diyarbakır İlhan Koçtürk İlkokulu Öğrencileri için yardım talebi

Sevgili dostlar,

Diyarbakır'da bu okulda öğretmenlik yapan arkadaşımın yardım talebini iletiyorum. Bu karda kışta öğrenciler kendilerini soğuktan korumaktan aciz kıyafet ve terliklerle okula gidip geliyorlarmış. Yokluğun gözü kör olsun. Bana iletildiğine göre sıcak tutacak, 5-12 yaş çocuk kıyafetlerine, mont ve bota ihtiyaç var, elimde öğrencilerin fotoları da mevcut ancak koymak istemedim, içim parçalandı.Toplu alım yapabilmek için ayakkabı ve mont üreticileri için konuşuluyor bir yandan,ancak tahmin edebileceğiniz üzere maddi imkanlar kısıtlı. Elinizde ihtiyacı karşılayabilecek türden kıyafetler mevcut ise Adres: Bağlar Yiğityolu Köyü Dr. İlhan Koçtürk İlkokulu, Bağlar / Diyarbakır, Öğretmenin ismi Halime Kaya, gönderi yapmak isteyenlerle cep teli de paylaşabilirim. Maddi yardım yapmak isteyenlerle de hesap no paylaşabilirim.
Sevgili Modlar bir süre üste sabitleyebilirsek çok sevinirim.

 
Bu duyuru bence üste sabitlenmeli. Liste ve bütçe belli olunca para toplanmaya başlanırsa duyuru bunun üstesinden rahatlıkla gelir.


  • dessy  (12.01.16 08:56:26) 
üste sabitlenmesi için ne yapmalı bilemedim, bence de daha fazla kişinin görmesini sağlamalıyız.


  • sannora  (12.01.16 09:13:32) 
Modlar görmemiştir, modlara yazın özelden. Bir de "bunlar alınması gerek, yardım edin"den ziyade, "ihtiyaç şu kadar, şu kadar alındı/toplandı, geriye şu kadar kaldı" şeklinde ilerleyin derim.


  • dessy  (12.01.16 09:14:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.