[]

İSYAN: pantolonlarımın rengi soluyor !

genelde koton, lcw ayarında yerlerden "kanvas" pantolon alıyorum ve 3 bilemedin 5. yıkamadan sonra pantolon pert oluyor. cep yanları, bel kenarları, paçlar gibi kıvrımlı yerlerin rengi direkt kaçıyor ve pantolon berbat gözüküyor.

şimdi dockers, wrangler, lee gibi markaları giyen arkadaşlara soruyorum: sizin pantolonlarınız solmuyorsa vereceğim 200 lirayı ben de bu markalardan giyineceğim. hem daha şık hem de vallaha kara geçerim...


 
bütün kotlarım levis, wrangler ve lee dir. başka şey giyemiyorum (yanlış anlaşılmasın, kalıbı olmuyor) ve hiç renk atma olmadı şimdiye kadar.


  • safepassage  (11.01.16 08:54:47) 
kot değil keten vb ise hepsi soluyor, pahalı almayı bıraktım. ucuz alıp soldukça yeni alıyorum.


  • kolera gunlerinde zen  (11.01.16 09:02:51) 
Yıkamada da sıkıntı olabilir. Ben tersten 30 derecede, renkliler için olan bir deterjan kullanarak, pantolonları yine aynı kumaş pantolonlar ile yıkıyorum, solma problemi yaşamadım. Her türlü markayı da giymişimdir. Bahsettiğin markalardan da pantolonlarım oldu, hala da var, en sağlamları da Lee'ninkiler çıktı.


  • Abdurrahman  (11.01.16 09:13:27) 
ben her yerden pantolon alırım. pazardan da koton'dan da lcw'den de. henüz solma, yamulma problemi yaşamadım çok fazla. bence yıkama ayarları ve kullanılan deterjanla da ilgili olabilir. beyazlar hariç hiçbir çamaşırı 30 derece üstünde yıkamıyorum, tersten ve rengine göre sıvı deterjanla yıkıyorum.


  • pokerface  (11.01.16 09:49:28) 
urun.n11.com

bu koyu çamaşırların için kullanabileceğin en etkili ve ucuz deterjanlardan biri. solmayı epey bir geciktiriyor. ama lcw, koton gibi yerlerden aldığın pantolon elbet solacak. sadece biraz daha geciktirilebilir.
  • vatandasacartcurtyok  (11.01.16 10:34:07) 
koyu renkliler için olan sıvı deterjanlardan (perwoll siyah) al. ters çevir ve <40 derecede yıka. mis gibi oluyor.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (11.01.16 11:50:31) 
kotonu bilmiyorum ama lcw nin pantolonları ya genişledi, ya da yamuldu gibi bişey oldu. 30 derecede, arielle yıkamama rağmen. mavi jeansin arası eriyo, bende eridi neyse dicem ama kardeşim çok zayıf onun pantolonu da eridi, levis ise sağlam.


  • wishmaythşngs  (11.01.16 12:01:26) 
renkli çamaşır yıkarken yumuşatıcı koymak solmalarına neden oluyor diye duymuştum. bir de uzun süre güneşe maruz kalıyorlarsa kururken doğal olarak solacaklardır.


  • who cares wins  (11.01.16 15:12:53) 
koton ve lcw@den sonrasini okumadim.
loft al. fiyat performans orani en iyi markadir kotta, siklik istiyorsan jack and jonesa bak, biraz pahali ama inanilmaz guzeller.

  • baldur2  (11.01.16 15:17:32 ~ 15:18:02) 
ilk defa lee'den siyah pantolon alayım dedim ilk yıkamada gitti renk. levis iyi dayanıyor ama, tavsiye ederim.


  • peggy  (11.01.16 15:19:43) 
cevap: perwoll


  • la noix  (11.01.16 15:25:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.