[]

kahve falına bakmak isteyen?

soru başlıkta.




 
beklediğin bir haber var. dalmış düşünüyorsun. bir de sevdiğin biri var yanında, o da sana gülüyor ama arkandan iş çeviriyor.


  • yorke  (10.01.16 22:54:17) 
ikinci resimde üstteki açıklığın orda sana kabaran bir şey var.


  • mahone  (10.01.16 22:55:51) 
tutturdum mu?


  • yorke  (10.01.16 22:56:31) 
@yorke bilemiyorum ki.


  • alice practice  (10.01.16 22:57:32) 
Bulunduğun ortamdan ayrı bir yerdesin kafaca. Fiziksel olarak da yer değiştirmeyi düşünüyor olabilirsin ya da aynı şehirde bir hayat değişikliği yapabilecek gibisin, bir şekilde çevren sana artık sanal alem gibi geliyor, gerçeğin orada değil.
Kafanın ait olduğu yerde daha büyük ve önemli şeyler var ama orası seni zorlayacak, yine de sonu iyi olabilir. Karşı karşıya gelmiş iki düşman var, biri yırtıcı bir hayvan gibi ama küçücük yani güçlü kişinin bu olayda gücü yok, rakibi ise bir kuş, küçük bir hayvan normalde ama şişmiş büyümüş kocaman aslan gibi bir şey olmuş, güçlü olan o.
Bir de geyik görüyorum.Bu geyik sana sadık biri, koruyucu melek gibi seni gözlüyor, değişiklik yapsan bile senin yanında olacak.
  • firez  (10.01.16 23:22:01) 
cok buyuk bir iyilik yapican veya goruceksin birinden.


  • melancholia  (11.01.16 00:01:26) 
işinde veya aşkında bir tıkanıklığa gireceksin. anneni ya da babanı yakın zamanda kızdıracaksın.


  • kaledekiyalnizlik  (11.01.16 00:09:27) 
3.bp.blogspot.com

şaka şaka. dur anlatıyorum.
sen bir müddettir hayattan sıkılmışsın, evden çıkmıyorsun neredeyse. hani o denli. herşeyden sıkılır olmuşsun. iş güç de yok sanırım.
kendinde bulunan bir kötü düşünceyi, kötü hareketi, dışarıdan gelcek başka bir kötü olay sayesinde yeneceksin ama o dışarıdan gelen kötülük sana bir zarar vermeden kurtulacaksın. 'dışarıdan gelen kötülük' senin işine yarayacak yani. bi kanal var. şu anki sıkıntılarından çok miktarda kurtaracak seni.

iyi geceler.
  • dgr  (11.01.16 01:33:40 ~ 01:44:02) 
kahve falı geçmişinizden izleri takip ederek falcıların geleceğinizden öngörülerde bulunduğu fal çeşididir. sanal kahve falı sitesinden onlarca falcı arasından istediğinizi seçerek kredi ile kahve falınıza baktırabilirsiniz.

www.falbahcem.com
  • korhanist  (13.02.20 14:53:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.