[]

bilgisayara ram alacağım yardım eder misiniz?

pc de suan ddr2 2gb 800 mhz var.
bilgisayarın özellikleri de aşağıdaki şekilde.
aliexpress ten alıcam. hangisini almalıyım binlerce satıcı var. bi yardım eder misiniz?

tr.aliexpress.com


özellikler

İşlemci AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor
Bellek (RAM) 2,00 GB
Grafikler NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1)
Oyun grafikleri 1791 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği
Birincil sabit disk 165GB Boş (Toplam 195GB)

 
satıcı puanına bakarak al. satıcı puanına göre sırala, fiyatı uygun olanı al.

bu arada cpu-z diye basit bir yazılım var. bununla ram'in PCI-xxx'ine bak mesela PCI-800 falan yazar direkt ona göre arama yap. bir de AMD işlemciye uyumludur diye yazarlar, öyle al.

son olarak anakartın en fazla kaç GB ram'i destekliyorsa ona göre alman lazım. 4 ise 2GB daha alıp ekleme yaparsın. Daha sonra windows eğer 32-bit ise 64-bit yüklemen gerekecek.
  • himmet dayi  (10.01.16 21:42:26 ~ 21:44:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.