[]

n11.com sorusu

n11 mağazası ile ilgili bir şey sormuştum, bir şey daha takıldı aklıma.
İstediğim model iki ayrı sayfada var, fiyatları da aynı. Sanırım biri daha sonra eklenmiş. Olumlu yorumlar ikisinde de farklı olarak geçerli.

1. urun.n11.com

2. urun.n11.com

Sanırım aynı mağazada 1379 liraya satılandan tek farkı "IS STM" lens olmaması.
279 liralık farka değer mi? Bütçemi 1000 lira için çok zorladım.

edit: bir de Outlet Fırsat Ürünü yazıyor. Refurbished ya da sıkıntılı olduğu anlamına mı gelir? Yorumlarda çanta ve tripod var demişler, ürün açıklamasında var diye bir şey demiyor. Çanta kesin gelir mi? Pazar olduğu için soramıyorum.

 
IS STM için bir şey söyleyemem ama.

outlet fırsat ürünü genelde teşhir ürünüdür ya da kullanıcı iade etmiştir... bana kutu içeriğinde ne yazdılarsa o geldi. ne eksik ne fazla. tripod falan gelmişti ama tabi farklı bir makine almıştım ben.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (10.01.16 15:07:39) 
Satıcıdan mail geldi,
"Sıfır ürün statüsündedir, basın toplantılarında tanıtılan ürünler olduğu için kutusu açıktır. Bu nedenle fırsatlı fiyata sahip outlet üründür. 2 yıl Canon Türkiye garantilidir."

Diyor. Sıkıntı yoktur değil mi, siparişi vereyim mi?
  • hadi ya la  (10.01.16 17:49:09) 
aynen işte tanıtım ürünü bu yani, ufak tefek çizikler olabilir de olmayabilir de. kutusu açık zaten dediği gibi. yine garantisi falan mevcut. sıfır ürün değil ama sıfırdan da çok farklı olacağını sanmıyorum.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (10.01.16 18:02:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.