[]

Neden ilk adımı erkekler atar?

İlişki başlangıçlarında erkekler neden hep ilk adımı atar yani illa sevgili olma değil tanışma ya da konuşma konusunda da, mesela sizden hoşlanan ve sürekli bakışları sizin üzerinde olan davranışları ile bunu belli eden bir kızı ele alalım, aynı ortamda olunduğu zaman ara sıra sizi gözlemleyen ve bakışlar atan bir kız sizden hoşlanıyor siz de onu beğeniyor ve ona bakışlar atıyorsunuz ya da bu davranışları dikkatinizi çekiyor ve anlıyorsunuz sizin de ilginiz oluyor kıza peki bu evrede sizin ilginizi üzerine çeken bir kız var ve hiç adım atmıyor bu durumda kim adım atnalı kıza karşı sizin de bir ilginiz başladı son zamanlarda haliyle bir şekilde sizi üzerine çektı ama bunu somutlamıyor bu durumda biz erkeklerin mi illa adım atması gerekiyor?




 
bana biraz tecrübesizmişsin gibi göründü. biraz daha yaşa, öyle olmadığını görürsün.


  • no christ requires  (10.01.16 14:50:56) 
beklenen bu. çoğu durumda kadın, ilk adımı kendisinin kendisiyle ilgili yanlış anlaşılma olacağından çekinir. en azından gençlikte böyle.


  • zgrydn  (10.01.16 14:52:39 ~ 14:53:27) 
şu ana kadar yaşadığım ilişkilerimde kızlar da ilk adımı attı, benim de ilk adımı attığım oldu. duruma göre değişiyor.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (10.01.16 14:53:16) 
Öyle bir durum yok. Bugüne kadarki gönül ilişkilerimde ilk adımı atan çoğunlukla ben olmuşumdur. Karsımdaki de eşek değilse bunu olumsuz bi özellik olarak görmez.

Şartlamayın kendinizi. Hayat çok kısa zaten. Anlaşmaya, karşılıklı sevgiye-saygıya bakın bence.
  • chitosan  (10.01.16 15:00:12) 
adım atan kıza kötü gözle bakacak ve ondan soğuyacak bi ton adam var. tanımadığı adamın ne düşüneceğini bilemediği için kız tarafı da adım atamaz. ha adım atan var ama atmayanlar bu yüzden atmıyor.


  • sanguine mcqaer  (10.01.16 18:03:59) 
kızın adımı başkadır, erkeğin adımı başkadır. bana da tecrübesiz gibi geldin, yaşa ve öğren


  • dafuq  (10.01.16 21:38:48) 
süregelen şablonlar üzerinden hareket etmek insanlar için daha kolay olduğundan.


  • rygard  (11.01.16 00:03:03) 
sana kötü haberi vereyim, şimdiye kadar seni çok beğenen bir kız olmadığı için hep senin adım atman gerekti. Bu demek değil ki her beğenen kız adam atacak. Ama yine de kadınların-erkeklerin algıları kendi yaşadıklarıyla sınırlı bunu bil. Sana adım atılmadıysa sen öyle biliyorsun, biraz havalı olup hep karşı cinsten ilgi görmüş biri "yok yea kendiliğinden oluyor" diye biliyor, hayat her alanda algına/yaşadıklarına göre şekilleniyor.

illa erkeklerin mi adım atması gerekiyor? senin durumunda evet galiba.
  • rodriguez2  (11.01.16 00:11:28) 
Kadınlar risk almaz. Kırk yılda bir alırlarsa da dengesiz davranmaya başlarlar. Doğalarında yok.


  • arnold schwarzeneger  (11.01.16 09:33:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.