[]

erkek kardeşin sevgilisine hediye

annem erkek kardeşimin sevgilisi ile ilk defa tanışacak, üniversitede öğrenciler son seneye geldiler. kızla ben tanıştım çok sevdim, çok sempatik konuşkan sıcak kanlı alçakgönüllü. annesi ile tanıştım annesi de öyle, çok hanımefendi alçakgönüllü bir insan. baya sevdim, erkek kardeşim için çok önemli. sizce annemin kıza hediye olarak nasıl birşey alması lazım?

aklıma gelenler,
-parfüm ama beğenmeme ihtimali olduğu için karışmak istemiyorum.
-kaliteli bir bornoz takımı havlu cart curt içinde, eğer bundan alırsa annesine de ayrı bir tane alabilir, annesi o şehirde olmayacak ama yavrum bunu da annene aldım baabında.
-kaliteli bir kazak lacoste fln belki ya da mangodan güzel bir deri ceket fln

bunun yanında erkek kardeşimin küçüklük fotoğraflarından yapacağı bir albümü kıza götürse nasıl olur?

cevaplar için çok teşekkürler. bütçe 200 ü geçmezse süper olur.

dipnot: daha önce benim alışveriş merakımdan kızı haberdar edip birşeyler almışlığım var. tek bir şey verecektim erkek kardeşime hangisini vereyim dedim, o da bakarız abla sonra dedi. sonra kardeşimde beraber otururken erkek patavatsızlığı ile abla versene dedi, hepsini verdim ben de. o sorun değil tabiki de görmemişlik olmuş olabilir akıllı kardeşim sayesinde.

 
Aklima guzel seyler geldi ama oncesinde neden erkek kardesinize sormuyorsunuz demek istedim acikcasi.

Bence iyiden kotuye siraliyorum. Canta canta canta.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.01.16 21:04:33) 
anne kıza ilk buluşmada tanışmada hediye almaz

bunu kadın olarak söylüyorum. hemen o kadar içli dışlı olmaya gerek yok. bi tanısın önce
  • la noix  (09.01.16 21:11:07) 
Anneniz değil de kız arkadaşın hediye alması gerekmez mi?
Kızı beğendiyseniz gerçi öyle protokole gerek yok tabii.
O fiyata kolye filan bile alınır fix silver, so chic filan tipi yerlerden. Klasik modelli bir kazak ya da hırka da güzel olur.
Parfüm ve bornoz takımı için erken bence.
  • firez  (09.01.16 21:11:42 ~ 21:12:13) 
@la noix öneriniz için çok teşekkür ederim.

biz böyle sıcak bir aileyiz. kaynaşmayı istiyoruz açıkcası. ben herzaman insanın istediği samimiyeti göstermesi gerektiğini düşünürüm. bu karşıdakine sizin hakkında da bir fikir verir. annemin birşey alması gerektiğinde ailecek hemfikiriz. annem birşey alarak içinden geldiği gibi davranmış olacak.

ya ben tanıdım birkaç olay da oldu, ailecek inanılmaz sempatikler alçakgönüllüler. bizim gibiler. sorun yaratcağını düşünmüyorum.
  • mobydick  (09.01.16 21:15:56 ~ 21:22:58) 
bir öneride bulunamıyorum fakat rica ediyorum bornoz almayınız.


  • vatandasacartcurtyok  (09.01.16 21:25:43) 
annenin ilk buluşmada hediye alması bence yanlış


  • bana her yer cehennem  (09.01.16 21:31:37) 
Kiz kotu, sempatik degil falan demedim ben de zaten. Genel olarak insan iliskilerinin %98'inde ilk tanismada hediye alinmaz. Yani madem o kadar sevdiniz anneninizin de sevecegini dusunuyorsunuz illa ki ikinci bulusma da olur, o zaman alirsiniz

Esimin annesi ilk bulusmada bana bisey almis olsaydi baya garipserdim
  • la noix  (09.01.16 21:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.