[]

oyun önerisi-steam

oyun oynamayalı çok uzun zaman olduğunu baştan belirteyim. zamanında severek oynadığım oyunlar:

gta vice city
fifa 06
nba live 06
call of duty ilk 2 ya da 3 oyun
nba 2k11
age of empires 2

bir de bunlar oynadığım tüm oyunlar değil son oyunlar. yani oyun oynamayı bırakalı bayağı oldu. ama basit oyunları seviyorum. güncel bir iki oyuna baktım assasin's creed falan kafam basmadı. basit mantığı olan oyunları seviyorum yani. cod'un ikinci oyununa hasta olmuştum mesela.

bir de para derdi var.ne kadar saracağını bilmediğim için oyunlara çok para dökmek istemiyorum. steam'den max 20-30 liraya beni saracak düzeyde oyun bulabilir miyim? önerileri alayım mümkünse.

 
far cry 3 senin oyunun ama çalıştırır mı bilmem.

edit: 1-2 saat zorlar sonra fena sarar.
  • freetakilir  (09.01.16 20:33:03 ~ 20:35:06) 
güzele benziyor gibi de max 20-30 lira demiştim.


  • dinsiz adam  (09.01.16 20:37:05) 
valla ben beleşe getirirdim ama al sana 18 liraya buldum :)

www.dr.com.tr

edit: ha sen steamden mi satın almak istiyorsun? o zaman zor hocam pardon.
  • freetakilir  (09.01.16 20:40:45 ~ 20:42:20) 
assasin oynayabilirsin pek karışık oyun değil yapman gereken herşey harita üzerinde sana işaretli ve gösteriyor şuraya git diye. saint row 3 oynayabilirsin gayet iyi oyundur. gta 4 ve EFLC oynayabilirsin. ama gta collectionu kaçırdın ya çok düşük bir fiyata 5 hariç hepsini veriyorlardı.


  • Kozmik_Rakun  (09.01.16 20:42:42) 
Abi steamden ucuza arıyorsan indirim donemlerinde oyun alacaksin geçen hafta yılbaşı indirimleri vardı mesela. Benim bildiğim en yakın indirim yaz indirimleri


  • belkider  (09.01.16 20:43:25) 
Titan quest diye bir action rpg var biraz eski sayilir ama o tarz seviyorsan oynarin dersen bak gameplay videolarina falan istersen steamden yollayayim sana.


  • floydian  (09.01.16 20:53:46) 
rocket league.

bir de şunu söyleyeyim, çok paranız yoksa steamde sağlam indirimde olmadan oyun almayın. mesela far cry 3. evet iyi oyun, şu an 46 lira. sakın almayın. steamdb.info şu siteden aratın far cry 3'ü, app type: game olanının appid'sine tıklayın. steamdb.info şu geldi. prices kısmında en çok ne kadar indirime girdiği yazar. mesela bu oyun %75 indirime girmiş ve 11,49 tl'ye satılmış. muhtemelen yılbaşı indirimlerinde 11,49 tl idi. atın istek listesine, %75 ya da daha fazla indirime girene kadar almayın, girince alırsınız. boşuna fazla para vermeye gerek yok.
  • signore  (09.01.16 21:23:25) 
call of duty seviyorsan wolfenstein da seversin. son iki oyunu new order ve old blood.


  • yüzyıllık yalnızlık  (09.01.16 21:53:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.