[]

Sadece HDD satan bir dukkan

Is yapar mi? Yurtdisindan alacagim her turlu ssd hdd flash microsd vb depolama urunlerini getirtip internetten satmak istiyorum n11 gg vb gibi sitelerden.sizce is yapar mi?

Yeni bir site acmayacagim, guven ve hit problemi acisindan
Fiziki bir magaza da acmayacagim onun yerine o parayi internet reklamina harcasam
Tek bir urun grubu oldugu icin fiyatta rekabetci olabilecek bir is
Satis icin sahis sirketi kurabilirim

Sizce tutar mi, olur mu?

Not: bunun netbook ultrabook icin olanini duyuruda actim ve olumsuz olacagina tatmin oldum. Simdiki tema bu. Yeni fikirleri yeni duyurularimda yazacagim.

 
Distribütörlük sağlayabilecek misin? Yanlış hatırlamıyorsam ürünleri ithal edebilmen için yasalar distribütörlük sağlanmasını zorunlu kılıyor normal olarak. Yani teknik servise sahip olup 2 yıl garanti sunmak zorundasın.

Sabit giderler düşük olursa neden olmasın ama rekabetçi olabilecek misin önemli.
  • atom karincanin torunu  (09.01.16 18:01:11 ~ 18:01:28) 
Sanirim bunu, halihazirdaki servislerle anlasiyor firmalar diye biliyorum. Ayrica bildigim kadariyla tr de en az 1 tane servis olmasi yeterli. Ama resmi distrutorluk icin anlasma kismi zor... Acaba cin den yeni ve bilinmeyen bir markanin distr. almak mi daha mantikli?..


  • we miss freddie mercury  (09.01.16 18:03:50) 
Yanlış kelime kullanmış olabilirim, demek istediğim yapacağınız şey paralel ithalat olacak, hali hazırda yapılıyor o örnekleri inceleyeceksiniz, sizden samsung hdd almış birisi bunu samsung türkiye serivisinde tamir ettiremeyecek sizin satış sisteminizde, bunun için bir servis olmalı.

edit: Samsung türkiye servisinde parası karşılığında tamir ettirebilir aslında, tabi firma isterse.
Hdd'ler pek kısmi tamir olabilen cihazlar değil ama galbia.
  • atom karincanin torunu  (09.01.16 18:11:04 ~ 18:24:55) 
Her türlü gideri hesap ettikten sonra ucuza alıp pahalıya satabildikten sonra her iş tutar. Ama her türlü gider meselesini iyi hesaplamak lazım. Ben elektronik ürün satan mağazalardan ucuz fiyatlıysa ürünleri genelde internetten alırım. Ancak hdd ler mekanik alet olduğundan yanlış taşımada, düşmede, sarsılmada vb. çok kolay bozuluyor. O yüzden hdd'yi her yerden almam.


  • 1lisan1insan  (09.01.16 18:21:15) 
pc donanımı ve türevi hiçbir şey kar ettirmiyor uzun süredir. usb bellek işinde bir ara iyi para kazanıldığını duymuştum fakat herkes o işe girdi rekabet artınca fiyatlar çok ucuzladı kar oranı da düştü. bir de bu ürünleri dolar üzerinden alacağınız için kur farkı yüzünden başınıza büyük sıkıntılar açabilirsiniz. yapacaksanız muhasebesini çok dikkatli takip etmeniz lazım.


  • haci aday adayi  (09.01.16 18:45:01) 
sadece n11 ve gg üzerinden olacak iş değil. depolama sistemleri yanında daha farklı ufak tefek şeyler satman gerek. ayrıca fiyatların çok orantılı olmalı. ne düşük ne yüksek. risk severim diyorsan gir. kazanırsan büyük kazanırsın.


  • cetoxim  (09.01.16 20:06:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.