[]

herşeye küçümseyerek bakan insan tipi

Bugun biriyle tanıstım ama herşeye öyle küçümseyerek bakıyor ki çok tiksinç geldi.
Mesela konu seyahet etmek falan ,ben pragı beğendim falan diyorum.O da diyor ki oranın nesini beğendin.Iyhh sen londrayı görmemissin.Ayın 30 una aldım biletim aldım gdiyorum ( öyle bakıyor ki sanki pis fakir diyecek :))) Neyse sonra diyor ki toefldan su kadar aldım .Ben de diyorum ki ieltse bile girmedim.İngilizce idare eder falan.O da sanki ayh acıdım zavallı tek dili bile zor biliiyor bakısı atiyor.Sonra diyor ki yılın 6 ayı avrupalardayım.1 yıl isviçrede yaşadım ayda 10 000 tl harcıyordum en az falan ..

Ben diyorum ki ayda 5000 TL bana yeter falan o da diyor ki vizyonun çok dar ben 3 gün çalısarak ayda 15 20 k dolar kazanacığım .Auh su babacığımı arıyayım kendisi çok iyi doktor . falan :)))

Ne düsünürsünüz bu insan hakkında ?

 
Kıskanmışsın veya özenmişsin ki gelip buraya yazıyorsun. Dünyada milyon çeşit insan var, bu da onlardan biri. Önemsemesen he der geçersin. Önemsemeyin bu kadar başka insanları.


  • metaforian  (08.01.16 23:58:21) 
Arkama bakmadan kaçarım.


  • gezgin rocker  (09.01.16 00:20:41) 
tanıyorum böyle insanlar. akraba olmasa bi daha yüzüne bakmam.


  • sttc  (09.01.16 00:26:24) 
Akraba da olsa yüzüne bakmam. Pis karaktersizler.


  • amelie poulain  (09.01.16 00:28:26) 
kendisinin vereceği selamın başımla dahi almaz. göz göze gelmezdim.


  • karlmarx  (09.01.16 01:11:47) 
Narsistdir. Var böyle insanlar. Mecbur olmadıkça ne konuşun ne de arkadaşlık yapın.


  • chitosan  (09.01.16 08:06:28) 
ahahahah birileri geldi aklıma... şunu düşünürüm:

sen tekerleğinde dönen bir hamster'san bana verecek bir tavsiyen olamaz. ama onun suratına söylemem. eskiden söyleme hatasında bulunuyordum. şimdi def edemezsem öyle oluyor.


nereye kadar? sen bir rotschild'ı geç, sonra gel, ondan sonra bana nereye kadar olduğunu söyle. bela okuduğum insan tipi, zekasını seçici kullanan, kendisinden çok olduğu için trendleri* belirleyerek hayatı herkese zehir eden, neyi niye yaptığını bilmeden yapmaya başlamış ama bilmek de istemeyen ve öyle devam eden, böyle meee meee aman abi benden uzak olsun.

sadece düşüncem yok bu insan tipi hakkında hislerim de var gördüğün gibi :D
  • godoşu beklerken  (09.01.16 08:17:04 ~ 08:22:39) 
Herkes pür dikkat tv izliyorken yaptığı resmi onlara göstermek isteyen ama kimsenin istediği kadar onunla ilgilenmediği, ilgiyi kazanmak için çeşitli dans figürleri deneyen, baktı olmuyor ağlayan, o da olmayınca gidip tvyi kapatan çocuk hikayesi yabancı değildir hiçbirimize. Genellikle kız çocukları olurlar onlar. Bazen de büyüyünce böyle olurlar. Sevilmeye çalışıyor sadece. Birazcık altını kazısak başını okşatmaya çalışan bir kız çocuğu çıkar altından. Ne yapacağını, yolu yordamı bilmiyor diye düşünüp, hoşgörürüm.


  • buraya yalniz uyanmak icin geldim  (09.01.16 10:40:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.