[]

elimde 3 model var nasıl karsılastıracagım?

ev buyuk, airties rt 206 var ama onu degiştirmem lazım yetmiyor.

eldekiler şöyle:

huawei hg521 -bu cok kötüymüş anladıgım kadarıyla
airties rt205
inca im-300nx

internette işe yarar bişey bulamadım, nesine bakmam lazım bunların. ya da direk bilen varsa cok makbule geçer

 
Sinyal yetmiyorsa yönlendirici almanız daha uygun olacaktır veya eski airties modeminizin varsa şimdi adını unututtuğum yöntemler wifi alanınızı genişletebilirsiniz.


  • atom karincanin torunu  (08.01.16 22:26:51) 
airties rt205 eski model ama çok sağlam modemdir, 5-6 sene hiç problem çıkarmadı bana. atom karincanin torunu'nun dediği gibi rt205 ve rt206 arasında köprüleme yaparak wifi alanı da genişletilebilir. airties köprüleme diye arama yapınca bayağı bir rehber çıkıyor.

huawei'yi kendin duymuşsun kötü diye, inca da biraz dandik bir marka diye biliyorum.
  • gezgin rocker  (08.01.16 23:10:24 ~ 23:11:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.