[]

Derleme hatası

Visual Studio da basit bir sql işlemleri yapan uygulama yazıyorum fakat derleme hatası alıyorum. Sanırım Connection açık mı kalıyor yada uygulamayı çalıştıran thread bi türlü kapanmıyor mu anlayamadım. Verdiği hata aşağıdaki gibi.. Bir türlü çözemedim.
araştıdğım kadarıyla control panel den lokasyonu bile değiştirdim yemedi. Debug modu x64 ve x86 dediğimde bir defaya mahsus olarak çalışıyor sonra yine cort..



Error 11 Could not copy "obj\x64\Debug\CommandSample-06.01.06.exe" to "bin\x64\Debug\CommandSample-06.01.06.exe". Exceeded retry count of 10. Failed.


C:\Program Files (x86)\MSBuild\12.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets 3528 5 CommandSample-06.01.06
Error 12 Unable to copy file "obj\x64\Debug\CommandSample-06.01.06.exe" to "bin\x64\Debug\CommandSample-06.01.06.exe". The process cannot access the file 'bin\x64\Debug\CommandSample-06.01.06.exe' because it is being used by another process. C:\Program Files (x86)\MSBuild\12.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets 3528 5 CommandSample-06.01.06

 
Devexpress vb. 3rd party component kullanıyor musunuz?


  • spadram  (08.01.16 14:43:48) 
uygulama dosyaya erişemiyor, başka bir program tarafından kullanılıyor diyor. görev yöneticisinden bak, vhosts......exe olarak bir dosya çalışıyorsa, program arka planda açık kalmış demektir. onu kapat tekrar rebuild yap, ctrl f5 ile de derlemeni çalıştır.


  • şapşiko  (08.01.16 14:59:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.