[]

İnce bilekler, kol ve bacaklar

Arkadaşlar durumu ciddiye aldım yardım edin.
Kollarım omuzlarım ve bacaklarım zayıf ve ince. Boy 1.90. Kilo 80. Bileklerim ince, dizimde menisküs var, bileklerimde aynı dizlerim gibi kıtır kıtır ötmeye başladı.
Düzenli olmasada spora gidiyorum. Sadece kardiyo yapıp çıkıyorum.
Bu eklemleri nasıl güçlendiririm? Kolları ve bacakları nasıl kalınlaştırabilirim?

 
Kas kazanman lazım. Yemek yemen lazım. Sadece kardiyo seni eritir yav.
Ağırlık çalışın, protein alın, kendinizi öldüreceksiniz.
Sadece koşuyla spor mu olur yav.
  • Simrug  (07.01.16 21:32:14 ~ 21:37:14) 
yumurtayı çok tüketmeniz lazım orası kesin.
kardiyonun bile hafif olması lazım.
babaanneler dedeler bilir, eklemler için kelle paça, kıkırdaklı et, yahni tüketilmelidir.
diyetisyen ya da hekim değilim.
  • AWD  (07.01.16 21:43:44) 
menisküs varsa dize fazla yüklenme zaten.


  • sutlu nescafe  (07.01.16 21:46:58) 
Bazı şeyler maalesef genetik. Senin mükemmel çalışmayla geleceğin noktanın ötesine doğuştan bir şey yapmadan gelen insanlar var. Ben de iri yarıyım ama el bileklerim çok ince. Yapacak bir şey yok.


  • yirmisantim  (07.01.16 21:47:47) 
Eklemleri doğal yollardan kalınlaştıramazsın. Yapay yollardan da ancak ergenlikte mümkün diye biliyorum ama o dünya ayrı bir dünya.

Ama eklem çevresindeki bağ ve kasları güçlendirebilirsin. Diz için leg extension tarzı egzersizler rehabilitasyon için kullanılıyor mesela.

Yapman gereken, sadece kardiyo yapıp kasları iyice güçsüzleştirmek yerine hafiften ağırlık antrenmanlarına başlamak. Bir salona kaydol. Temel başlangıç programlarından yürü git.
  • arnold schwarzeneger  (08.01.16 08:03:42) 
aslında ince olmak daha iyi, kilonda normal, bence hiç uğraşma. kilo alırsan anlarsın ince olmanın daha değerli olduğunu.


  • ravenudon  (08.01.16 08:12:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.