[]

Kalitelisini Alınca Büyük Fark Gördüğünüz Ürünler

Selamlar.

Şimdi başlık çok açıklayıcı olmamış olabilir, mesela atıyorum "ya peçetenin de pahalısını alsan ne fark edecek, en ucuzunu al gitsin" deriz ya markette. Bu tip, hep aslında ucuzunu tercih ettiğiniz, bir gün kalitelisini alınca "oha, harbiden çok fark varmış" dediğiniz neler var? Sadece market ürünü olarak düşünmeyin, her şey olur.


 
başlığı okuyunca aklıma ilk tuvalet kağıdı geldi.


  • devilred  (07.01.16 21:23:57) 
GAP kazak. Sıradan marka niye pahalı lan bu diyodum ki yanılmışım


  • Mcfly  (07.01.16 21:26:01) 
abi bu kıl testereleri oluyor ya... orta 3 te herkes pahalısından almıştı. ben ucuzunu almıştım. baya farklıymış meğerse. ben aynı işi yapar diyordum ama...

genelde bu alet edavat kısmında oluyor bu fark etme.
  • ya ben lan neyse  (07.01.16 21:27:16) 
Merrell bot...30 sene ayaklarıma üzüldüm neden daha önce almadım diye...


  • seindfeld  (07.01.16 21:30:51) 
tuvalet kağıdı :))


  • sutlu nescafe  (07.01.16 21:31:30) 
Kedi kumu
Pamuklu gomlek/kazak (daha polyester urun giyinmem)
Cilde temas eden butun makyaj/cilt bakimi urunleri
Kol saati vs vs
Benim babamdan dolayi bu konuda hassasiyetim var. Bizde ayakkabi ayakkabicidan, saat saatciden (michael kors yerine swatch, casio ya da seiko misal), gozluk gozlukcuden (prada olmaz, rayban veya persol falan olmali) alinir.
Ucuz mal alacak kadar fakir degilim felsefesini benimsemis bulunuyorum ben de :) ama tabi ucuzdan kasit kaliteli urune hakkini vereceksin oluyor bizde.
  • dijalli  (07.01.16 21:35:23) 
Çekirdek kahve, marka vermeyeyim ama bazı kulaklık modelleri


  • candanag  (07.01.16 21:38:10) 
bot, bilgisayar, çekirdek kahve, güzel olan her şey.


  • tukenmez adam  (07.01.16 22:27:59) 
miele - çamaşır makinesi
eşşek ölüsü gibi yerinden kıpırdamayacak kadar ağır ve gerçekten heriflerin 20 yıl garanti verdiği kadar sağlam.


mercedes s serisi - kendim almadım elbette, kısa bir süre kullanma fırsatı buldum sadece. gerçekten farklı bir "şey"miş.
daha önceleri de üst seviye çok araç kullanmıştım, land cruiser, camry, 5 serisi gibi.. ama bu başkaymış.
  • battal gemalmaz  (07.01.16 22:38:33) 
Tuvalet kağıdı, ayakkabı, bilimum elektronik ürün.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (07.01.16 22:55:49) 
tereyağ ve kayısı. önceden mahalledeki süthaneden alıyorduk tereyağı. bi yer keşfettim hayatımda yediğim en güzel tereyağ. neye katarsan level atlatıyor yemeğe.

kayısıyı normal pazardan alırdık. patron tanıdığından getirtti bu yaz. böyle kayısı yemedim ben arkadaş. ve ikram ettiğimiz herkes ama herkes nerden aldığımızı sordu yer tarifi istedi. şeker ne ki bal ne ki o derece yani.
  • kakao  (07.01.16 23:21:51 ~ 23:22:18) 
Kesinlikle ayakkabı. Çok net. Sonra parfüm, pantolon, tuvalet kağıdı, peçete ve tabii elektonik aletler.

Hayatımda ilk defa paraya kıydım edp parfüm aldım. Saatlerce duruyor kokusu yoğunluğunu kaybetmeden sadece alt notalarak geçerek ve öyle içinde duş almadan 2 sıkma ile etrafta da kendini hissettiriyor.
  • nawar  (07.01.16 23:41:27) 
aklima ilk ayakkabi geldi.


  • baldur2  (07.01.16 23:57:41) 
Uniqlo'nun Ultra hafif kaz tüyü montu. Üstünde yok gibi, iphone ile aynı ağırlıkta. Kolayca katlanıp küçücük cantasına sıgıyor. Büyük rahatlık.

Bunun dışında tuvalet kağıdını çok önemserim, en iyisini alırım.

Dell Xps 13 - Şirkette mac kullanmak sıkıntı olduğu için aldım, görünüşü, performansı, ekran çözünürlüğü 4-4lük bir makina.

dijalli'ye katılıyorum doğal elyaflı tüm tekstil ürünleri. Polyestere göre daha dayanıksız, daha çabuk solan, daha çabuk ütüsü bozulan, daha hassas yıkanması gereken ürünler olsa bile insanın hayatına level atlatıyor resmen.
  • PoscheN  (08.01.16 08:09:48) 
yatak. kalitelisini alınca zımba gibi kalkıyorum.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (08.01.16 08:49:32) 
motosiklet
bilgisayar
tuvalet kagidi
ayakkabi
cilt bakim urunleri - makyaj malz.
uyku tulumu
  • jimicik  (08.01.16 09:05:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.