[]

kaz tüyü mont :(

ben mangodan kaz tüyü mont almıştım ama duydum ki canlı canlı yoluyorlarmış hayvanları :(( gerçekten öyle mi ne olur öyle olmasın napıcam ben şimdi giyemem :( ben ördeği tavuk gibi yemek için kesilince tüyünü ayırıyorlar sanmıştım. zaten hayatımda aldığım en pahalı mont oldu bu çok üşüyorum diye kıydıydım paraya :(

montum şu:
shop.mango.com

 
birazdan linç edileceksin.

soruya cevap: almışsın artık giymeye devam.
  • mattiadestro  (07.01.16 17:04:02) 
oncelikle mağara soğuk muyudu? her mencara onlarca kamu spotu, kampanya varken bunu öğrenmemiş olman çok ilginç.

olan olmuş artık. o kazların tüyleri boşu boşuna yolunmuş olmasın diye eskiyene kadar giy bir daha almazsın.
  • kuzey li  (07.01.16 17:08:24) 
aldıktan sonra ay giymeyeyim diyince tüyler hayvana iade edilmiyor, geçmiş olsun
bilmeden almışsın bence linç edilmezsin.

ayrıca mont bana güzel gelmedi :(
  • indescribable  (07.01.16 17:09:01) 
Yok o canlı yolma videolarını Yossi Kohen diye biri çekiyor, aslında hepsi yalan. Gönül rahatlığıyla giyebilirsin montunu.


  • pulsartgr  (07.01.16 17:12:35) 
tabii ki canlı canlı yoluyorlar. tüyler tekrar çıkınca bir daha yoluyorlar. hayvan ölene kadar devam.

almışsın artık. ama bundan sonra almazsın umarım.
  • peggy  (07.01.16 17:15:15) 
yapacak bişey yok. geçmiş olsun. o hayvanlara duyarlılığın için kullanmaya devam et. bunu kullanmayıp başka bi ürün alırsan da çocuk işçilerin ürettiği bi ürün alacaksın muhtemelen.

ciddiyim. boşver.
  • sttc  (07.01.16 17:16:46) 
iade ya da değişim oluyorsa en azından tüketimi artırmamış olursun.


  • ya ben lan neyse  (07.01.16 17:17:37) 
Mont çok bulunmayacak bir model değil, kaz tüyü olmasaydı keşke. Ama bu saatten sonra yapılacak en iyi şey iade olmuyorsa da ihtiyacı olan, belki montu olmayan birine vermek. En azından bir kötü bir iyi.


  • whysoweird  (07.01.16 17:34:45) 
@tsirkul: şaka mı lan bu? bir üstte aynısını yazdım zaten. niye yazıyorsun bir daha aynı şeyi?


  • ya ben lan neyse  (07.01.16 17:36:26) 
o değil de geçen mahallenin köpeklerini yedirirken bitane karakafa var üç bacaklı bi hayvan bu; üstümde de kaz tüylü mont vardı beni kaz zannetti hayvan üstüme üstüme nasıl saldırıyor kendimi zor kurtardım


  • hebanon  (07.01.16 17:48:03) 
o değil de kaz tüyü olduğu, ürünlerin içeriğine değil başlığına yazılma şartı olmalı. aa ne güzel montmuş deyip de hediye alma ihtimalim varmış onu anladım şu an.


  • envanterbilanco  (07.01.16 18:10:08) 
geçen izlediğim bir programda kesilen kazların tüylerinin mont vs. yapımında kullanıldığı söyleniyordu. tabi almanya'da oluyor bu, burada nasıl olur bilmiyorum.

program şu, bu linkten izleyemezsen eztv.ag de torrenti var: www.channel4.com
  • inheritance  (08.01.16 08:28:55) 
bazı firmalar sertifikalı kaz tüyü kullanıyorlar. cruelty free falan diye geçiyor onlar ve daha pahalı oluyor. çoğunlukla outdoor firmalar kullanıyor böyle şeyleri tabi. mangodan falan beklemen hata olur


  • argent dawn  (08.01.16 08:31:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.