[]

video capture programı ama bi değişik

canlar bana böyle bir program lazım ama ekranda ne varsa onu yakalamasın, bir sekmedeki canlı tv yayınını yakalayıp kaydetsin, ben de o sırada bilgisayarda başka bir işle meşgul olabileyim. google'da bu tarz ingilizce terimlerle arattım ama çıkmadı. bileniniz var mıdır? başı sonu olan bir videoyu indirmekten bahsetmiyorum, canlı bir yayını kaydedeceğim.




 
öyle bir program yok. istediğin şekilde, ya ikinci bir monitör alırsın ya da sanal ekran oluşturursun. böylelikle, kaydetmek istediğin pencereleri sanal veya gerçek ekrana taşırsın ve kaydını orada gerçekleştirirsin.


  • cetoxim  (07.01.16 08:34:22) 
VLC player yapabiliyor bu işi diye biliyorum. ama stream'i VLC içinde açman lazım, bunun için de stream url'sini bulman lazım.


  • loveinaflipbook  (07.01.16 08:35:33) 
hypercam indir,
bilgisayarına ikinci bir monitör tak, hypercam programını açıp
"sadece belirli alanı kaydet" özelliğini seçip ikinci monitörü işaretle. Bence böyle yapılabilir.

cetoxim de benzerini söylemiş. sanal monitör işini bilmiyorum ben pek.
  • safepassage  (07.01.16 08:51:14 ~ 08:51:47) 
ay vlc yapıyorsa muhteşem olur! şimdi kurcalıyorum ama elimdeki stream linklerini vlc henüz tanımadı. bazı linkler kendi sitesinin dışında korumalı oluyor çünkü. başka önerilere de açığım ^^


  • kül  (07.01.16 08:53:08) 
windows 10 da yapabilirsin.
camtasia veya benzeri videocapture programını yardımı ile dilediğin yayını açıp kayıt işlemi başlatırsın. ardından, sol altta "görev görünümünden" 2. bir masa üstü oluşturabilirsin. diğer işlerini oradan halledersin.


2. yöntem, bilgisayara sanal pc kurup yayını ordan açıp capture programınıda oraya kurarak kayıt işlemini başlatırsın. ardından simge durumuna küçültüp, gerçek bilgisayarında istediğin işlemi yapabilirsin
  • janavarorion  (07.01.16 09:52:11 ~ 09:52:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.