[]

Ps plus isleri

Amerika kayitli ps plus hesabim var ve cihazda birincil hesap olarak kayitli.
Ikincil hesabim olan turkiye oturumundan oyun alirsam online oynayabilir miyim. Nasil?



 
Oynayabilirsin.
oyunu hangi hesaptan alirsan al PS'daki kayitli butun hesaplardan oynayabilirsin.

Online oynamak icin de PS Plus uyeligi olan hesaptan oyunu acman gerekir.
  • ocaan  (06.01.16 23:19:08) 
Fakat secondary hesap olan turkiye hesabindan satin alip indirdigim oyunu primary hrsap olan psplus hesabimla acamadim.

Little big planet acilmiyor primaryde, indirdigim hesap secondary pldugu icin
  • dek dubara  (06.01.16 23:22:47) 
Satin aldigin hesap o cihazda primary account olmasi lazim. Turk hesabin primary account olursa diger butun ekli hesaplar oynayabilir.

dedigin gibi iki hesap da seninse oynamanda bi sikinti yok ama turk hesabin baska cihazlarda da ekli ve birinde birinci hesap olarak kayitliysa oynayamazsin.
oyun paylasimini engellemek icin sony'nin kisitlamasi.
  • ocaan  (06.01.16 23:44:41 ~ 23:54:39) 
primary olan hesabının oyunlarından da plus özelliğinden de diğer hesaplarında yararlanırsın. yani ana hesabında plus üyeliğin varsa diğer hesaplarında da online oyun oynayabilirsin.


  • damacana  (07.01.16 00:39:15) 
ocaan arkadaşın attığı mesajda sadece "oynayabilirsin" ibaresi doğru. Evet ana hesabında PLUS üyeliğin varsa bu tüm hesaplarda Online oyun oynamak için yeterlidir.

Ancak oyunu hangi hesaptan alırsan al PS'deki bütün kayıtlı hesaplardan OYNAYAMAZSIN. Ana hesabında aldığın oyunları tüm hesaplardan, secondary (ikincil) hesaplardaki oyunları ise sadece oyunun olduğu hesaptan oynayabilirsin. Başka bir deyişle ikincil hesapta aldığın Plus üyeliği veya oyunları sadece o hesapta kullanabilirsin. Ana hesapta veya başka ikincil hesaplarda kullanamazsın. Kullanman için o hesabı ana hesap olarak tanımlaman gerekir.
  • nokta koydum bitti  (07.01.16 19:36:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.