[]

bugün debe editleri baya az sanki?

debeye göz attım da az önce, "kimse debe editi yapmamış la bugün" dedim kendi kendime, sonra sayayım dedim, 4 kişi debe edit yapmış. her zamankine göre az sanki değil mi?

bir de, debe editi yapanlara uyuz oluyor musunuz?


 
dünyanın en itici eylemlerinde ilk ona oynar belki o debe editi denen ucube.


  • devilred  (06.01.16 15:15:15) 
hayır uyuz olmuyorum. çoğu zaman farkındalık gerektiren başlıklardan debe editleri sayesinde haberim oluyor.

peki ben yapar mıyım? hayır yapmam.

ben daha çok entry debe'ye girince "entry'ni editleyip şunu ekler misin?" diye mesaj atanlara kılım.
  • himmet dayi  (06.01.16 15:15:24 ~ 15:16:29) 
felaket uyuz oluyorum direk eksiyi basıyorum. entryi çok beğensem bile.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (06.01.16 15:26:17 ~ 15:26:31) 
debe editlerini görmemek için sabah okuyorum debeyi. acayip nefret bir şey.


  • cekilmis gayfe  (06.01.16 16:34:15) 
dün ben de yapmamıştım. çok aptalca bir şey.


  • kalanlarin savasi  (06.01.16 16:40:37) 
bir şeye uyuz olmak için bir sebep olması gerekir. şahsen sebebş olmadan veya sebebini belirtmeden uyuz olanların bir şeylerden etkilenip anlamsızca uyuz olduğunu sanıyorum. yani ben bir insana veya bir olaya uyuz oluyorsam bir sebebi olması gerekmez mi yahu? saçma değil mi durup dururken uyuz olmak? baksanıza, eğer ciddilerse herkes uyuz oluyor ama kimse de "şu yüzden" diyemiyor. sadece nedensizce uyuz oluyor.

ben hiç de uyuz olmuyorum. ayrıca gayet farkındalık yaratan edit'ler oluyor. ilk duyduğumda zannetmiştim ki debe'ye giren adam debe'ye girdikten sonra entry'yi editleyip bambakşa bir şey yazıyor. meğersem altına çok okunsun diye farkındalık yaratacak notlar alıyormuş. aman ne itici. gayet de faydalı, birçok yardım kampanyasından, dikkat çekilmesi gereken konudan bu sayede haberdar oldum.
  • kibritsuyu  (06.01.16 16:46:13) 
Nedenlerini belirtmemiş olmaları bi nedeni olmadığı anlamına gelmez bence.


  • buffy de vampir sayılır  (06.01.16 17:35:22) 
debe listelerini ilk haliyle editsiz olarak görmek için (sonradan silinen entryler dahil) sozlock.com a bakabilirsiniz.
sozlock.com

  • cheers for fears  (20.03.16 22:43:05) 
yapmayayım diyorlar gene yapıyorlar. debe editine açıkça yasak getirilmesi lazım sözlük kurallarında. yoksa senelerce devam edicek bu saçmalık.

1-2 tanesini uçurucaksın, bir daha kimse yapmaz.
  • shedracon  (20.03.16 22:48:29 ~ 22:49:08) 
Hayır olmuyorum, debe editinden nefret etmekte ya da edit için mesaj atanlara da uyuz olmuyorum.
İnsanlar hayat kurtarmak için, yardım almak için sesini duyurabilme umuduna böyle nefret besleme sebebini de anlayamıyorum. Dileyenin dilediğinden nefret etme özgürlüğü var tabi.

  • rakicandir  (20.03.16 22:52:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.